Şimdi Ara

Yalnız Hissediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle akşamları.Ağlayacak kadar bile oluyorum bazen.Arkadaşım,arkadaşlarım var.2 günde bir görüşüyoruz da.Ama neden böyle oluyor anlamıyorum.Akşamları istemediğim bir mutsuzluğa bürünüyorum.Mutsuz olmamı gerektirecek hiç bir şey yok.Mutsuzluğu da sevmem ama anlamıyorum nerden geliyor bu hüzün.Halime şükrediyorum,ya ne kadar iyi durumdasın saçmalama falan diyorum kendime ama tam çaresini bulamıyorum.Şiir yazmaya başlamıştım o biraz çare oluyor ama tam olarak bir çözüm olmuyor bu da.Sizce ne yapmalıyım ?

• Hüzün iyidir kardeş bosver mutsuz takil biraz, böyle olmasi gerekiyor demek ki napsan da değiştiremezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Hüzün iyidir kardeş bosver mutsuz takil biraz, böyle olmasi gerekiyor demek ki napsan da değiştiremezsin

Ben de dediginiz gibi dusunuyorum bazen ama is bazen cigrindan cikiyor ya aglamak istiyorum.Nedenini de bilmiyorum ha kiz arkadasim falan da yok,derdim tasam yok.Mutsuz olmami gerektirecek bisey yok.Rahat batti heralde :)Mesela suan ise gayet iyiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGokturk -- 1 Şubat 2015; 0:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yukari alsak :/

• Belki de böylesi, yani yalnızlığın daha iyi, rahatını ve keyfini bozacak kişilerin hayatında olmasındansa.

• KGokturk kullanıcısına yanıt
    Bir şey için üzüleceğine, sebepsiz yere üzül daha iyi. Hem ağla, ağlamak iyidir, rahatlatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.