Şimdi Ara

Yalniz kalamiyorum. Yalnizlik fobim mi var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasim 24. Hayatim mukemmel olmasa da iyi sayilir. Ailemle aram iyi. Saglik sorunum yok gibi. Beni seven insanlar var, benim sevdigim insanlar var. Maddi durumum kotu degil. İse girdigim zaman ev ve araba sozu de aldim bizimkilerden. Tek yapmam gereken aldigim parayla gezmek icmek tasarruf yapmak.

Ama psikolojik olarak cok iyi degilim. Yalniz kalamiyorum. Evde tek basima oturup kitap okurken, sanki disaridaki insanlarin deli gibi eglendigini, guldugunu, mutlu olduklarini dusunuyorum. Bunda sosyal medyanin da katkisi buyuk.

Aslinda istedigim her seyi yaptim. Toplum baskisi yok uzerimde. Gece denize de girdim, cirilciplak bisiklet de surdum, gozaltina da alindim, mahkemeye ciktim beraat ettim, abd'ye gittim, icip icip kustum, hicbir plan yapmadan antalyaya izmire gittim sirt cantami alip, yasak bir yerde sabaha kadar balik tutup jandarmalardan kactim, barda calistim, esrar ve hap denedim (KESİNLİKLE DENEMEYİN, VE DENEMEYİ BİLE DUSUNMEYİN, UYUSTURUCU KÖTÜDÜR) vsvs

Bu saydiklarimi son 2 yilda yaptim. Ondan oncesinde hayatim cok monotondu. Bunlari soylememin sebebi. Hani 24 yasina kadar hicbir kiz arkadasi, arkadasi olmamis. Ot gibi yasamis birisi degilim. Ama az hikaye biriktirdigimi dusunuyorum. Cok yalniz hissediyorum. Gecen hafta bir kizin yaninda kaldim 5 gun. Hayati o kadar dolu dolu yasiyor ki benim yaptiklarim onun yaninda hicbir seymis.

Yani bu yalnizliga alisma, kendi kendine de mutlu olabilme, baskalarinin da mutsuz olabilecegi fikrini kendime nasil asilayabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkek arkadaşlarla takılıp kız çevresini tanıyın. Böylelikle sosyalleşebilirsiniz. Tek kalma olarak da kitap okumak yerine madem eğlenmek istiyorsanız oyun oynayabilirsiniz.
  • DURUMUM BİREBİR ŞU AN BU

• bazen üzülüyorum kullanıcısına yanıt

sen bunun yaptıklarını yaptın mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.