Bildirim
Yalnızca Konuşmak İçin Cep Telefonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
e1150 renkli ekranlı kapaklı
-
Peki kullanımı nasıl? Hantal mıdır? Renkli olması önemli değil. Menülere, rehbere hızlı erişim çok daha önemli benim için. -
Güncel... -
quote:
Orijinalden alıntı: Chenk
e1150 renkli ekranlı kapaklı
Fena Değilmiş Bak Bu Bunu Öneririm. -
Nokia 1203 nasıldır? -
quote:
Orijinalden alıntı: Shuurai
Nokia 1203 nasıldır?
hocam ne yapıcan onu ustteki samsungu al en azından biraz tip ve renkli ekran var 1203le hemen hemen aynı fiyattır sanırım -
Renkli ekran da görüntü nasıldır? Eğer renkli ekranların ilk çıktığıo dönemlerden kalma o çamur renkli hantal ekrana sahipse renksiz ekranı ona defalarca tercih ederim. Böyle düşük fiyatlı modellerde de bu tür ekranları kullandıklarını sanıyorum. O yüzden 1203'e yöneldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuurai -- 28 Ağustos 2010; 2:11:52 > -
iyidir bence bir teknosaya falan gidip kurcalasana -
lg nin bi modeli var renkli monoblok bu ara turkcellde 99 tl en fazla 110 tlye bulursun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- spot telefon ne demek
- asker telefonu internetli
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X