Bildirim
Yalnızca Konuşmak İçin Cep Telefonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
e1150 renkli ekranlı kapaklı
-
Peki kullanımı nasıl? Hantal mıdır? Renkli olması önemli değil. Menülere, rehbere hızlı erişim çok daha önemli benim için. -
Güncel... -
quote:
Orijinalden alıntı: Chenk
e1150 renkli ekranlı kapaklı
Fena Değilmiş Bak Bu Bunu Öneririm. -
Nokia 1203 nasıldır? -
quote:
Orijinalden alıntı: Shuurai
Nokia 1203 nasıldır?
hocam ne yapıcan onu ustteki samsungu al en azından biraz tip ve renkli ekran var 1203le hemen hemen aynı fiyattır sanırım -
Renkli ekran da görüntü nasıldır? Eğer renkli ekranların ilk çıktığıo dönemlerden kalma o çamur renkli hantal ekrana sahipse renksiz ekranı ona defalarca tercih ederim. Böyle düşük fiyatlı modellerde de bu tür ekranları kullandıklarını sanıyorum. O yüzden 1203'e yöneldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuurai -- 28 Ağustos 2010; 2:11:52 > -
iyidir bence bir teknosaya falan gidip kurcalasana -
lg nin bi modeli var renkli monoblok bu ara turkcellde 99 tl en fazla 110 tlye bulursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X