Şimdi Ara

Yalnızlık + Monoton Hayat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her geçen gün korkunç bir yalnızlığa batıyorum. Bu kadar bireyselleştiğim bir dönem olmamıştı.

40 yıl daha yaşasam muhtemelen her gün aynı şeyleri yapmaya devam edeceğim.

Yaşım 28 oldu, 2 sene evvel daha iyi maaş ve kariyer fırsatı için doğup büyüdüğüm şehri terk ettim. Ailemden uzağım, arkadaşım yok, sevgilim yok, ev ile iş arasında mekik dokuyorum sadece. İş arkadaşlarıma mecburen katlanıyor, açmayan muhabbetlerine zoraki dahil oluyorum. Her gün tıpatıp aynı. Kafamdan işi atamıyorum çünkü dikkat dağıtacak bir unsur yok hayatımda. Akşam için veya hafta sonu için planının olmaması çok boktan bir durum.

Hobi falan demeyin, hobilerim hep bireysel şeyler. Gezip tozmayı sevmem.

Kurs da demeyin, zaten enstrüman çalıyorum. Ayrıca kursta falan kimseyle tanışamazsınız. Hatta bir yaştan sonra hiç kimse ile kolay kolay tanışamazsınız.

Zaten oldum olası asosyal, içine kapanık bir kişiliğe sahiptim. Bir yandan sosyalleşen insanları kıskanıyor, öte yandan sosyalleşme fırsatlarını elimin tersiyle itiyorum. Muhabbetlerin çoğu sarmıyor. İnsanlarla tanışmak yorucu. Ben de sıkıcı birisiyim. Aktivitelerim: evden çıkmamak, Youtube'da entelektüel içerik izlemek, ekşi ve reddit okumak, lol oynamak, bazen dizi izlemek, bazen enstrüman çalmak, bazen de kitap okumak, ha bir de her gün fiks mastürbasyon yapmak.

Kariyer için kendimi paraladım, şu an iyi bir şirkette Türkiye ortalamasının çok üstünde bir gelirim var ancak faydası yok, ev ve araba dışında istediğim birçok şeyi alabiliyorum ama motivasyonun ne derseniz cidden yok. Dışarıdan baktığınızda gıpta edersiniz ama mutsuzum. Mutsuz olduğum için deli gibi para harcıyorum. Bugün 8000 tl verip 4 tane parfüm aldım, o kadar yatay seyrediyor ki hayatımın nabzı, yeni beklentiler yaratıyorum kendime bu şekilde.

Lanet olası bir dibe vuruş hikayesi benimki.

İflah olmaz bir kötümser olduğumu düşünüyorum.

İçinde yaşadığım dünya düzeninin tüm kabul görmüş mekanizmalarını bir bir reddediyorum.

Varlığımın bir hata olabileceğine kafayı yormaya başladım.

Beni bu bok çukurundan kurtaracak bir çıkış yolu arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 18 Ocak 2021; 21:37:58 >

• 8000 tl ye 4 parfümden sonrasını okumadım

CSB + TROLL + KONU KİLİT + ÜYE BLOK

• banka hesabının ss'ini atar mısın hocam merak ettim.

• olishernandez kullanıcısına yanıt

oraya kadar okuduysan hepsini okumuşsun zaten

• Hocam bu forumda sürekli Beyhan Budak'i tavsiye eden bir üye vardı. Ben normalde öyle kanallar sevmem ama bir baktım. Yalnızlıkla ilgili videolarını izledim. Yalnız insanların 4 farklı düşünce kalıbı diye bir videoda kendinizi diğer insanlardan üstün gördüğünüz, onları sığ bulduğunuz için yalnız kaliyor olabilirsiniz diyordu. Düşündüm ben de böyleyim. Sanki ben hep araştırıyorum okuyorum objektifim ama diğer insanlar okumuyor , fikirlerinde tutarsız, sığ, mantıksız vs. geliyor. Bunu fark etmek ben de bir aydınlanma yaşattı. Insan kendini fark edemiyor çünkü kolay kolay. Yanlış anlamayın size egoist demiyorum ama belki sizin de yalnız kalma sebebiniz budur. Çözümü nedir bilmiyorum ama ben kendi eksikliklerimi görmeye başladıkça bu tepeden bakma azaldı ve azalacak gibi duruyor.
  • Benzer bir sıkıntı içerisinde hissediyorum, acaba ortak şeyler bulur muyum diye konuya girdim. Yaş 31, son 2 yıldır bende de durum benzer. Ama pandemi dolayısıyla bir yıldır çok daha zorlanmaya başladım.

Anladığım kadarıyla maddi durumun iyi. Yalnız da yaşıyorsun. Senin aradığın sevgi, saygı beraberliğini bulman çok zor şu dönemde ama evi kümese çevirebilirsin istersen. En azından sürekli gidip gelen 1-2 kız arkadaş edinebilirsin. Bunun için sosyal medyayı kullanman, biraz girişken olman gerekiyor. Çekimserliğini de yenmiş olursun hem. Ama keko gibi değil, direkt tanışma-kaynaşma sonrasında eve davet etme değil; normal sohbet ile giriş yapıp ilerleyebilirsen en azından birkaç aya evine davet edebildiğin kız arkadaş da edinmiş olursun.

Evet kız arkadaş her şey değil. Ama bence bir kız arkadaşın eksikliğini hissediyorsun.

• Herkes böyle artık sana özel bise değil yani.
  • Yalnızlık modern çağın problemi hocam kendi kafana göre birilerini bulman gerek 2-3 sağlam dost yeter de artar. Yapmayı sevdiğiniz şeyleri beraber yaparsınız en azından. Ayrıca paranı daha güzel yerlere harcayıp öz tatmin sağlayabilirsin mesela yardıma muhtaç kişilere ya da bursa muhtaç öğrencilere vermek gibi. 250 300tl bile çok büyük para bir öğrenci için ya da aç olan biri için. Yapmayı düşünürsen ben de adayım bursa bu arada bir öğrenci olarak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CN III Oculomotor -- 19 Ocak 2021; 14:45:10 >
  • O kadar paran varsa git fakire fukaraya yardım et, sosyal sorumluluk projelerine katıl, öyle kös kös oturursan hayatında ne gibi bir değişiklik bekliyorsun

• para biriktir al bi glock

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.