Şimdi Ara

Yalova Çınarcıkta 15 dairelik binama hostel için ortak aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhababa arkadaşlar Turizm Otelcilik Lise ve Üniversitesini bitirdim.5 yıldızlı otellerde görevlerde bulundum.şuan turizmde karlı bir iş olarak gördügüm hostel açma fikrini sizinle paylaşmak istiyorum ve sermaye verecek ortak arıyorum.

Yalova Çınarcıkta sahibi oldugum 15 dairesi olan her dairesi 110 m2 olan binamı hostele çevirmek için sermaye verecek ortak arıyorum.hostel işini bilmeyenler internete girip araştırsın ciddi gelirler kazanılacak bir otelcilik sektörüdür.

Kısacası Bina benden sermaye sizden ciddi arkadaşlar eger bana ulaşırsa sevinirim.

Yalova/Çınarcık gelişmekte olan bir yer ve her geçen sene degerine deger katarak ilerleyen bir yerdir.

hostel günümüzün parlayan otel işletmecilik sektörüdür.ve ucuz konaklama oldugu için cazibesi fazladır.söyle bir kaba hesap yaparsak 250 ranza alma kapasitesine sahip bir yer varsayarsak ranzalar 2 kişilik olcak yani 500 kişilik bir konaklama işletmesine sahip olunacak şu an en az günlük ortalama konaklama ücreti hostellerde ortalama 32 tldir.yatak başı yani yatak başı 32 tl kazanç saglanacaktır.
    online rezarvasyon siteleri en fazla %20 kar alıyorlar buda 32 tlden 6 tl komisyon alıyorlar.yani bir yataktan 24 tl para kazanılacak.500 yatak çarpı tl günlük 13 bin tl ediyor 13 bin tl çarpı 30 gün 390 bin tl para demektir en kaba tabirle 30 gün doluluk olarak hesaplamayalım sadece 15 gün dolu varsayalım ki buda 195 bin tl eder 45 bini gider desek 150 bin tl gelir çıkar yarı yarı kar 75 bin tl eder ve bunun yanında yan gelirlerde olacak ciddi arkadaşlarla yan gelirlerinde ne kadar ciddi miktarlarda oldugunu anlatacagım eger ciddiyseniz sermayeniz varsa arayın görüşelim.ben istanbul eminönündeyim ciddiyseniz gelin görüşelim.

şuan dünyadaki bütün konaklama yerleri online rezervasyon sistemiyle yürümektedir.ve online rezarvasyonlarla konaklamalarının %90 nını saglamaktadırlar.bu sistemin işlemesi içinde sermaye ve bilgiye ihtiyaç vardır.sermaye sizden bilgi ve bina benden gerisini siz düşünün iyi günler

iletişim:karabulut.hamza@gmail.com

05385714590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totitli -- 26 Kasım 2013; 10:22:51 >

• Kanka senin gibi adamlar ticarette hep kaybeder.Ben yerinde olsam bulaşmazdım.
  • 30-6 esıttır 26 mı eder bır de muhasebecı aranıyor bence...
  • Depremden once cok guzel ve populer bir yerdi orasi. En son gittigimde yine bir kalabalik olmasina ragmen eski gunlerinden cok uzakti. Eger guzel bir is cikartirsaniz eminim ki bulundugu konum itibariyle musteri bulursunuz. Bol kazanclar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ciddi bi işten bahsediyoruz konuyu lütfen baltalamayın boş muhabbetlere ihtiyacım yok lütfen bişeyler yazıyorsanız yapıcı olunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: totitli

arkadaşlar ciddi bi işten bahsediyoruz konuyu lütfen baltalamayın boş muhabbetlere ihtiyacım yok lütfen bişeyler yazıyorsanız yapıcı olunuz.

ne kadarlık bir sermayeden bahsediyorsun sermaye derken
  • orayı yıkarlarrrr

dediğin türkiye şartlarında yapılamayacak birşey. bir binada 500 kişi hadi olmadı 100 kişi bile olsa olmaz. mültecileri konuk edeceksen olurda, türkiyede işçileri bile bu kadar kalabalık yerde tutamazsın. apart otel olsa anlarım her daireyi ikiye bölersin 50m2 odarlardan tatilcilere verirsin!

daha da aklıma ne espiriler geleiyorda neyse !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 26 Kasım 2013; 11:14:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalovaya toplamda kaç turist geliyor ki zaten 500 kişiden bahsediyorsun. ilk başta sadece 2 daireni hostele çevir dene bakalım
  • arkadaşlar otelcilikte hostel kavramını biliyorsanız yorum yapın ben bu işi bildigim için söylüyorum.hostel açmak pansiyon apart açmaktan daha maliyeti düşük ve getirisi çok kişi başı yatak başı para 30 ile 35 tl para alınıyor en az düşünün 500 yatak kapasiteli bir yere sahip olacaksınız en az 250 si dolu olsa ciddi para kazanılıyor ayrıca yan gelirleride var binanın önünde büyük bir arazi var orayıda yemek yeme içecek satma yeri yaptıgınızı düşünün o kadar insan gelecek sizden yemek ve içecek alacak bu da yan gelir oluyor.

binada suan yapılacaklar aklıma gelenler sunlardır.

binanın odaları boyanacak
    asansör yapılacak
    televizyon uydu internet baglantıları çekilecek
    yatak dolaplar alınacak
    mutfak dolaplarıtezgahları tuvalet ekipmanları yaptırılacak
    müşterileri iskeleden otobüsle çekebilecek bir servis otobüsüne ihtiyacımız olacak.
    kaba saba yapılacak işler bunlar diger geri kalanları oturup konusuruz.

• Hostel turkiyede tutmaz. Acemi birligi gibi kinse ustuste yatmak istemez. Pansiyon neden dusunulmuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

yalovaya toplamda kaç turist geliyor ki zaten 500 kişiden bahsediyorsun. ilk başta sadece 2 daireni hostele çevir dene bakalım

yalovaya çınarcıkta konaklama için yer yok buda teşvikle gerçekleşiyor yalova çınarcık belediyesini bukonuda yadırgıyorum.çınarcık çok güzel bir yer yazın igne atsan kalabalıktan yere düşmez ama kışın ise genelde boş oluyor bakın turist yok diyorsunuzda antalyadaki oteller nasıl doluyor zannediyorsunuz online rezarvasyon siteleri var bütün oteller online rezervasyon siteleri üzerinden %90 rezervasyonları alıyorlar geri kalan %10 da müşteri memnuniyeti olursa geri dönüşleridir.şimdi söyle bir düşünceniz olabilir orası antalya kışın bile denize girilir ondan oteller dolu oluyor.diyebilirsiniz bende size söyle bir şey söylüyecm

Çınarcık İstanbula en yakın tatil yerlerinden birisi 1 saatte istanbuldan çınarcık iskelesine yanasıyorsun sahip oldugu degerler Kaplıcalar,Şelaleler,Doga ve deniz ile iç uriçe bir yer yurt dışından gelen turistlere tur paketi oluşturup kaplıcalar,şelale ve çeşitli organizasyonlar düzenleyerek
    çınarcıkta turizmi canlandıracagız.bu projenin hayata geçmesi demek çınarcık belediyesininde dikkatini çekecek ve bize destek verecek zaten belediye böyle bir destek verecek ilişkilerimiz bu konuda iyi onlarla bide mesela çınarcıkta ormanlık alanlarda atv turları düzenlenebilinir. buda ekstra bir gelir demektir.

• çınarcıkta nereye yapacaksınız hangi mevkiye ??
  • totitli T kullanıcısına yanıt
    pansiyon ile hostel arasında ne gibi fark var biliyormusunuz hostelin ve pansiyonun avantajları ve dezavantajları nelerdir biliyormusunuz geliri ve giderleri nedir biliyormusunuz bunların kıyaslamasını yapın ondan sonra yorum yazın lütfen forumu bu yorumlarla baltalamayın
  • quote:

pansiyon ile hostel arasında ne gibi fark var biliyormusunuz hostelin ve pansiyonun avantajları ve dezavantajları nelerdir biliyormusunuz geliri ve giderleri nedir biliyormusunuz bunların kıyaslamasını yapın ondan sonra yorum yazın lütfen forumu bu yorumlarla baltalamayın

çınarcıkta nereye yapacaksınız hangi mevkiye ??
  • çınarcık şadırvan sitesinin oraya
  • Umarım başarılı olursun ama İstanbul galata kule dibinde sabah kahvaltısı sınırsız çay-kahve ve bedava boğaz manzaralı teras sunan bir hostelın günlüğü 30 lira herkes memnun kalmasına rağmen boş odası hep var.
  • Benden sana tavsiye ortak ile Turizm işine girme

4 yıldır Otel/turizmle uğraşıyorum

öyle ayda 150000 lira, yok rezervasyon siteleri vsvsvs onlar traş

Kendi gücünle 10 adet oda yap baktın dolduruyorsun yavaş yavaş yükseltirsin işleri

Senin hayal etmediğin daha bir sürü masraf var,

+çınarcık hafifte olsa turistik yer belediyenin acayip acayip şartları var

yok asansör şöyle olacak yok giriş şöyle olacak vsvs diye

Kendi gücün varsa kendin yap hiç otel işine bulaşma apart yada aynı şekilde kiralık olarak ver

Şimdi başlasan işine sadece 2-3 bin lira Polis bildirim sistemi bedeli var .

Acayip acayip masrafları var

Elektrik kurumu aktif/reaktif ister
    Su işleri atık su deposu ister
    Yangın merdiveni vb diye uzar gider liste

Çok paran yoksa sakın bulaşma hele ortakla hiç girme

Yapabiliyorsan kendi gücünle ufak ufak yap

• Hocam bence o bölgede hostel yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik

Benden sana tavsiye ortak ile Turizm işine girme

4 yıldır Otel/turizmle uğraşıyorum

öyle ayda 150000 lira, yok rezervasyon siteleri vsvsvs onlar traş

Kendi gücünle 10 adet oda yap baktın dolduruyorsun yavaş yavaş yükseltirsin işleri

Senin hayal etmediğin daha bir sürü masraf var,

+çınarcık hafifte olsa turistik yer belediyenin acayip acayip şartları var

yok asansör şöyle olacak yok giriş şöyle olacak vsvs diye

Kendi gücün varsa kendin yap hiç otel işine bulaşma apart yada aynı şekilde kiralık olarak ver

Şimdi başlasan işine sadece 2-3 bin lira Polis bildirim sistemi bedeli var .

Acayip acayip masrafları var

Elektrik kurumu aktif/reaktif ister
    Su işleri atık su deposu ister
    Yangın merdiveni vb diye uzar gider liste

Çok paran yoksa sakın bulaşma hele ortakla hiç girme

Yapabiliyorsan kendi gücünle ufak ufak yap

İyi bir adam bulduktan sonra ortaklık niye yapılmasın ki? Hem bu iş büyük iş dediğin gibi, masrafı ıvır zıvır çok. Tek başına bu maliyetleri kaldıramadığı için ortak arıyor zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byob

yalovaya toplamda kaç turist geliyor ki zaten 500 kişiden bahsediyorsun. ilk başta sadece 2 daireni hostele çevir dene bakalım

yalovaya çınarcıkta konaklama için yer yok buda teşvikle gerçekleşiyor yalova çınarcık belediyesini bukonuda yadırgıyorum.çınarcık çok güzel bir yer yazın igne atsan kalabalıktan yere düşmez ama kışın ise genelde boş oluyor bakın turist yok diyorsunuzda antalyadaki oteller nasıl doluyor zannediyorsunuz online rezarvasyon siteleri var bütün oteller online rezervasyon siteleri üzerinden %90 rezervasyonları alıyorlar geri kalan %10 da müşteri memnuniyeti olursa geri dönüşleridir.şimdi söyle bir düşünceniz olabilir orası antalya kışın bile denize girilir ondan oteller dolu oluyor.diyebilirsiniz bende size söyle bir şey söylüyecm

Çınarcık İstanbula en yakın tatil yerlerinden birisi 1 saatte istanbuldan çınarcık iskelesine yanasıyorsun sahip oldugu degerler Kaplıcalar,Şelaleler,Doga ve deniz ile iç uriçe bir yer yurt dışından gelen turistlere tur paketi oluşturup kaplıcalar,şelale ve çeşitli organizasyonlar düzenleyerek
    çınarcıkta turizmi canlandıracagız.bu projenin hayata geçmesi demek çınarcık belediyesininde dikkatini çekecek ve bize destek verecek zaten belediye böyle bir destek verecek ilişkilerimiz bu konuda iyi onlarla bide mesela çınarcıkta ormanlık alanlarda atv turları düzenlenebilinir. buda ekstra bir gelir demektir.

Çınarcığı bilmesem doğru zannedicem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.