Bildirim
Yalova'da Okunur Mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anthelleth
Yalova Hukuk yazmayı düşünüyorum. Yakın akrabalarım İstanbul'da her haftasonu gidebilirim, sahil şehri hem de. Sizce okunur mu? Sosyal ortamı nasıldır?
Hukuk fakültesi çok şık bir binaya sahip oldu 2. dönem hiç olumsuz yorum duymadım gayet de yazılır -
Siz de orayı istiyordunuz galiba, forumda da birkaç kişi vardı gidersek tanıdık birileri olur baştan Şehir olarak nasıl hiç bilmiyorum, Kuşadası'ndan geleceğim için küçüklüğünü yadırgamam sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Siz de orayı istiyordunuz galiba, forumda da birkaç kişi vardı gidersek tanıdık birileri olur baştan Şehir olarak nasıl hiç bilmiyorum, Kuşadası'ndan geleceğim için küçüklüğünü yadırgamam sanırım.
Aşırı sosyal değilsen hiç biryeri yadırgamazsın hocam :) Eğer gerçekten hukuk istiyorsan erzurumda okumakta koymaz sana .Sizde 20 bindeydiniz değil mi ? -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:28:28 > -
Merhaba.Bende yalova düşünüyorum inşallah birilerinden bilgi alabiliriz. -
20 bin.
Evet hocam 20 bindeyim ben de sizinki de öyleydi galiba.
sıralamam 20bin. İlk tercih olarak yazacağım alova hukuku. -
Niye ki hocam şehir kötü müymüş?
Yalovada yaşıyorum şehir gayet güzel bursa kocaeli istanbula baya yakın, sahilde bir sürü cafe var akşamları özellikle güzel canlı müzik yapan cafeler var tek sıkıntısı gezicek yerler bir iki güne bitebilir ama o zaman da çoğu kişi vapura atlayıp 45 dk ya İstanbula veya adalara gidiyor :) hukuk fakültesi Çınarcık yolunda ordan dolmuşla çınarcığa gidebilirsiniz gezmek veya yüzmek için merkeze de beş dk ya dolmuşla gidiliyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Niye ki hocam şehir kötü müymüş?
Hocam bizim 20 binden burayı kazanamama ihtimalimiz varmı ? -
Benimde tercihlerim arasinda yalova hukuk var,bizde bilgi aliriz burdan insallah
Teşekkür ederim cevapladığınız için :) Yakın akrabalarım, yakın arkadaşlarım İstanbul'da her hafta sonu gidebilirim bu yüzden Yalova'yı daha çok düşünüyorum, sahili de güzelmiş üstelik
Gelir bence hocam 4 bin kişi ileri gitmez.
Rica ederim :) evet sahili çok güzel, ben de İstanbuldayım sürekli gidip gelirim yalovaya bu açıdan çok avantajlı rahat bi şehir insanları falan da
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğitimi nasıl okulun? Şehirde sosyal ortam var mı yoksa kötü bir yer mi?
Yalova kucuk bir il sahili ve zaman gecirilebilecek guzel kafeleri var.Yazları cok kalabalik oluyor etklinkler vs oluyor kışın çok insan olmuyor biraz daha sakin.
Eğitim konusunda bir sıkıntı yok ilk sene ortalama kasip marmaraya gecem bir arkadasim orada ortalamasini daha da yukselterek sinif birincisi oldu
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için, küçük yerden geleceğim için çok yadırgamam sanırım şehri. Arkadaşınız çok iyi ortalama kasmış o zaman Marmara'ya geçtiğine göre, ben de deneyeceğim seneye umarım başarırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- denge buhar basıncı nedir
- yurtta kalmak istemiyorum
- cos4x açılımı
- konya dershaneler
- fizik yapamıyorum
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X