Şimdi Ara

Yalova nasıl bir yerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bol arap vardır. Ben kötülüklerini görmedim.
  • yaşamadım ama görüntü olarak soruyorsan tek kelimeyle mükemmel bir yer. küçük şirin yeşillikler içinde denize çok yakın.
  • Up
  • Geçen Kurban Bayramın da bulundum..
    Şöyle düşün sağın solun arkan ARAP ARAP..
    Bir kalkışma olsa eminim Toplanıp Kafanı keserler.. O derece yani..! POLİS ortada yok.. Görmedim desem yeridir.. Adamlar resmen İşgal etmişler...!!!

Gelelim güzelliklerine.. İstanbula yakın ya.. Atla feribotta Yeni kapı Pendik VS.. Oradasın.. Ayrıyeten adalara seferler var.. Büyük Adaya gitmiştim..

Yazları çok sıcak.. Felaket nem var.. Otogara ayak bastım aman yarabbim, ter su gibi akıyor.. İçtiğim suyun haddi hesabı yok..
    Yemek kültürü zayıf.. Beğenmedim.. Avm olarak meydan da Star avm var küçük. Yetersiz..
    Ayrıyeten pahalı il ya. Bizim Burda wc/ su beleş olunca. Para vermek garip oluyor...
    Bu sene gidemedim. İnşallah seneye tekrar oradayım..
    Para varsa Yalova güzel ya.. Benim fikrim..
  • 5 senedir yalovadayım, eskiden tatil için gelirdik range rover li araplar gelirdi, yaz bitince dönerlerdi. Fakat şu an suriye ve 10 iq ya sahip anca kafede takılan insanlarla doldu.
  • Güzel ancak pahalı yer. Üniversite şehire biraz uzak.
  • Yalova istememin sebebi İstanbula yakınlığıydı. Beklediğim gibi şehir tatmin etmeyecek.
  • Istanbula yakinlıgi dısinda pek bir artısı yok vasat
  • Sus ve yalovaya devam et😋
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.