Şimdi Ara

Yalova sosyal bilimler lisesi, öğretmen arkadaşlara bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kızım bu sene teog a girdi. yüzdelik dilimi %12,5
    illa sosyal bilimler lisesi okumak istiyor. Kocaelinde yaşıyorum. Tercih edebileceğimiz 2-3 okul var. 1. kartepe sosyal bilimler lisesi, 2 yalova sosyal bilimler lisesi.
    Benim sorum öğretmen arkadaşlara,

1- Yalova SBL bu yıl açılıyor. Eski anadolu öğretmen lisesi, Mevcut eğitim kadrosu ve çocukların başarıları çok iyi. Ama daha ziyade sayısal bölümde çok başarılı bir okul. Acaba şimdi ne olacak?
    Mevcut öğretmenler kalacak mı? gidecek mi? SBL olarak yeni olduğu için sıkıntı olur mu?

2- Bu okulun AOL iken yerleştirme puanı hayli yüksek, şimdi SBL olunca bu puan nasıl şekillenir? Kazanamayacaksa Boşuna tercih etmeyelim.

3- Bu yıl fen liselerinin kontenjanlarını artırdılar bir de çok sayıda SBL açıldı, merak ettiğim bu durum SBL lerin yerleştirme yüzdelerinde ne kadarlık bir değişim yapar. Kartepe SBL geçen yıl %12 ile almış. Bu sene gebzeye de bir SBL açıldı acaba kartepeye yerleşme şansımız ne olur?

4- Bir de şunu sorayım, acaba çocuğu Anadolu liselerine de yönlendirmeye çalışayım mı? 3-5 tane yüzdelik dilimi uyan anadolu lisesi yazdırayım mı?

cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiyez -- 9 Temmuz 2014; 11:44:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.