yaa beyler gözünüzü sevim yardım edin kaç saattir kafayı yicem. tele bi jairlblak midir nedir onu yapayım dedim. tel bi anda dondu kaldı. sora bi yerde önce power sora home tuşuna basılı tutun yazıodu onu bi yaptım tel pat kapandı sora bida ekrana bişi gelmedi. kaç saattir uğraşıom ekran açılmıo. restore et falan yaıo bazı yerlerde ama o da olmadı. 2 kere 300 mb indirdim ikisndede hata verdi. bide şöle bişi var powerla home tuşuna basılı tutun ses gelicek pcden sora powerdan çekin elinizi home da tutmaya devam edin diolar onu da yapıom ama bişi gelmio ekrana. itunes 'te şöe bi ekran çıkıo restore etmio :S
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN. BU EKRANI NASI AÇICAM BEN
Iphone 3g mı model ne neyle jb yaptın onlarıda ayrıntılarıda yaz dostumda ona gore yardım etsınler benımde bole kalmıstı cıkmıstım bı sekılde ama tam hatırlayaadım sımdı
model ne olursa olsun cıhaza en bastan tekrar gosterdıgın ekranda ıken klavyede shıfte basılı tutarak restoreye tıkla ve versıyon dosyasını goster bunu ısrarlı bır sekılde yap merak etme acılacaktır.
yaa arkadaşlar benimki 3G-S , ben yine yanlışmı yapıorum. bazı yerlerde power a basık tut elma çıkıcak falan diolar. benim alette tık yok ekrana hiç bişi gelmio ama pc den sesler gelio. sanki kabloyu takıp çıkarmışım gibi. bide şu shift+ restoreyi tıklıom ipod/ipone software (*.ipsw) bulamıo. bu hangi dosya içinde yaa:S:S: kafayı sıyırcam daha 1 gün bile olmadı açalı aleti
bak acele etme telaş yapma bu bir
orjinal fw (versiyon indir) bu iki (yeniden yani )