Şimdi Ara

yamaha 467 kolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-wharfadle 9.1
    2-wharfadle 9.6
    3- jamo 506
    4-jamo 606

hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benexol -- 6 Haziran 2011; 17:36:41 >

• Jamolar bana oldum olası hep cılız gelmiştir.Sesi ve gövdesi itibari ile sevemedim bir türlü.Açıkcası sevme çabamda olmadı

Burada benim kişisel tercihim tabiki kendi koşullarımada uygun olarak 9.6 lar tek geçerim.Lakin sizin durumunuz tam olarak nedir onu bilmek gerek...

Bir defa yamaha ile wharfedalelerin uyum konusunda hiçbir sıkıntısı yok.Aksine benim bu hop.leri en uyumlu bulduğum 2. marka.Diğer ise kullandığım pio.Kullanacağınız alan kaç m2?Gerçi ben 12 m2lik alanda dahi çok çok keyif alarak kullandım ki tabi hali ile müzikal anlamda benim için perfectmiş diyemem.Ama alanınız biraz daha geniş ise düzgün konumlandırarak 9.6 düşünülebilir.Eğerki alanınızın genişliği uygun düşmez ise alternatifi olarak 9.2 yi öneririm.
    İmkanınız var ise dinleyinKendi adıma birşey daha söylemek istiyorum,imkanlarım arttığında dahi değişmeyecek/satılmayacak 1.pio plazmam 2.side 9.6 lardır

• dali ve polk audio da listeye eklenmeli bence
  • yaklasık olarak 24 m2 bir yerde dinleyecegim .. 2 front için ödeyebileceğim rakam 1200 TL civarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.