Şimdi Ara

Yamaha Amfi set / İST İÇİ NEREDE TAMİR ETTİREBİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 94 senesinde yurtdışından alınmış Yamaha set (cd,teyp,amfi) şeklinde bir cihazım var. Cihaz 2-3 yıldır bozuk duruyordu yaptırmayı düşünüyorum. Cihazın sıkıntısı aux veya cd veyahut herhangi bir moda aldıgımda kendisini otomatikmen boşa alıyor hiçbir mod da çalmıyor bazen ise 5-10dk çalıyor sonra tekrardan kendini boşa alıyor (en ortadaki cd moduna alıp ışık yanıp yanıp sönüyor) hiçbir şeyde çalmıyor sanırım arıza gösteriyor. İstanbulda yaşıyorum bakırköyde ustaya götürdüm kendisi 3 hafta uğraştı zaman zaman dinledi maalesef yapamadı aslında yapmış ama 1 hafta sonra yeniden aynı hatayı almış arızanın besleme kartında olduğundan şüpeleniyor cihaz eski oldugu içinde parçasını bulamıyormuş.

Sizce ben bu baba yadigarını istanbulda nerede hangi ustaya yaptırabilirim ? Cihaz zamanında 800$ alınmış değerli bir cihaz. İstanbul içinde bunu yapabilecek yaptıktan 1 hafta sonra aynı hatayı almayacagım usta biliyormusunuz ? İşinin ehli olan birisi ?

• DTL ELEKTRONİK yamaha resmi teknik servisi, cihazı kaybetmek istemiyorsanız başka bir yere vermeyin.
    DTL Elektronik
    Bize Ulaşın
    http://www.dtlelektronik.com/iletisim
  • hamidasim H kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bende avrupa yakasında oturuyordum eğer söylemeseydiniz Teknik Saat Elektronik Hi-Fi-KADIKÖY- götürecektim Kadıköyde ki bu ustayı tanıyormusunuz ?
    Telefonları aradım ama kimse açmadı. Mağzanın lokasyonu da uzak kalıyor bu tür eski cihazlardan da anlarlarmı ? Eğer bakarlarsa bugün götürebilirim.
    Acaba Cov-19 sebebi ile mi kapalılar ? Ondan mı telelefonları açmıyorlar bilginiz varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.