Arkadaşlar elimde 94 senesinde yurtdışından alınmış Yamaha set (cd,teyp,amfi) şeklinde bir cihazım var. Cihaz 2-3 yıldır bozuk duruyordu yaptırmayı düşünüyorum. Cihazın sıkıntısı aux veya cd veyahut herhangi bir moda aldıgımda kendisini otomatikmen boşa alıyor hiçbir mod da çalmıyor bazen ise 5-10dk çalıyor sonra tekrardan kendini boşa alıyor (en ortadaki cd moduna alıp ışık yanıp yanıp sönüyor) hiçbir şeyde çalmıyor sanırım arıza gösteriyor. İstanbulda yaşıyorum bakırköyde ustaya götürdüm kendisi 3 hafta uğraştı zaman zaman dinledi maalesef yapamadı aslında yapmış ama 1 hafta sonra yeniden aynı hatayı almış arızanın besleme kartında olduğundan şüpeleniyor cihaz eski oldugu içinde parçasını bulamıyormuş.
Sizce ben bu baba yadigarını istanbulda nerede hangi ustaya yaptırabilirim ? Cihaz zamanında 800$ alınmış değerli bir cihaz. İstanbul içinde bunu yapabilecek yaptıktan 1 hafta sonra aynı hatayı almayacagım usta biliyormusunuz ? İşinin ehli olan birisi ?
DTL ELEKTRONİK yamaha resmi teknik servisi, cihazı kaybetmek istemiyorsanız başka bir yere vermeyin.
Sağolun hocam bende avrupa yakasında oturuyordum eğer söylemeseydiniz Teknik Saat Elektronik Hi-Fi-KADIKÖY- götürecektim Kadıköyde ki bu ustayı tanıyormusunuz ?
hamidasimH
kullanıcısına yanıt
Telefonları aradım ama kimse açmadı. Mağzanın lokasyonu da uzak kalıyor bu tür eski cihazlardan da anlarlarmı ? Eğer bakarlarsa bugün götürebilirim.
hamidasimH
kullanıcısına yanıt
Acaba Cov-19 sebebi ile mi kapalılar ? Ondan mı telelefonları açmıyorlar bilginiz varmı ?