Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 yamaha ax-596 & cdc 575 wharfadale mfm7 indirim Satın Al 8 Eylül 2017 00:56 1 1 yamaha ax-596 & cdc 575 wharfadale mfm7 indirim amfinin volume düğmesinde hafif bir oynama mevcut.sese her hangi bir etkisi yok.cd player gayet iyi sorunsuz.kumandaları mevcut değil . ben telefondan app ile gayet rahat kullanıyorum.karaköyde 60 lira gibi bir rakama orjinali alınabiliyor.hoparlörlerin göbekteki toz kapakları yok. perdeleri olduğu için ve sesine etki etmediğinden ilgilenmedim açıkçası.onlarda gayet ucuza temin edilebilir.4 yollu güçlü ve ayrıntılı sesleri var.alıcı evimde test edebilir.keyifle kullandığım bir sistem nakit ihtiyacımdan satılıktır.resimlerini ayrıntılı yollayabilirim.fiyatları sorunları olduğu için uygun yazacağım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 11 Pro Max 64 TR Çok temiz sorunsuz Tr Apple faturalı hatasız xsmax Samsung n150 plus 2gb ram 250gb hdd modeli çok temiz. takaslı fujifilm s1000fd dslr-like