Şimdi Ara

Yamaha c-40 için yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yamaha c-40 ya da ucuz bulabilirsem bir c-70 almayı düşünüyorum. Şuan gitarda başlangıcı biraz geçtim yani artık gitar değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum.İlk gitarım 60tl ye aldığım bir almira marka gitardı.Bu yamahanın fiyatı 250-300 arasında değişiyor.Bu aralıkta Heralde en iyi denebilecek olan bu yani max 300 tllik olanlar kategorisinde.İlkokulda flüt dersi için annem bir yamaha flüt almıştı yani o 3-5 tllik flütlerden sonra o nası bi şey gelmişti anlatamam.Yani ordan yamaha markasına da bir sempatim var.Yani kalite farkı anlaşılır dimi almiradan yamahaya geçişte.Yardım ederseniz sevinirim

Bi de acaba gittigidiyordan felan alsam güven olur mu yani bir sorun çıkma durumunda gönderebiliyormuyuz 1 yıl gibi bir sürede yada orjinal olmaz çakma çıkar felan .Çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada sınırlı sayıda müzik market var yani bi tünel değil malesef,Büyük şehir candır can.Oradaki insaların değerini bilmesi lazım.(19 yıl küçük şehirde yaşamış bir gencin dramıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gringo10 -- 24 Haziran 2013; 0:46:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.