Şimdi Ara

yamaha motosiklet bayisi açmak nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bulunduğum yerde 800 bin kişilik bi nüfus var yaklaşık ve çok güzel bir lokasyonda çevresinde herhangi bir motosiklet bayisi olmayan bi yer buldum ana yol ve otobüs yolu üzerinde. dediğim gibi en yakın yamaha bayisi 15km uzaklıkta ve ulaşımı bu lokasyondaki nüfus için zor. biz de ulaşımı çok daha kolay olan yaya trafiğinin yüksek olduğu bu yere yamaha motosiklet bayis açsak mı diye düşünüyoruz yaklaşık 4m sermayemiz var bu parayı da gereksiz fazladan olan gayrimenkulleri satarak bulacağız ama bayilerin kar marjı ise %10 ciavrında imiş

sizce böyle bi bayi açmak karlı mı olur? ayda kaç tane motor satılır? bu riski almaya değer mi? siz olsanız ne yapardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 21 Mart 2023; 16:25:25 >

• forumda ticaretten anlayan yok mu 

• Büyük risk hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4m ilw böyle bir yatırım yapmak bana bile mantıklı gelmedi.

yamaha teknik servis veya tamir servisi olursa olabilir. 2.el yamaha motorlar alıp tamir edip satabilirsiniz. tabi tamir yeteneğiniz varsa

• NNearly kullanıcısına yanıt
    neden hocam ayda 10 tane motor satılsa en az 200 bin TL kalır giderleri düşünce de en az 150 bin TL falan kalır diye düşünüyorum ve bunun servis vs olayı da var ama yine de iyi bir araştırma yapmak lazım diye düşünüyorum ve siz olsanız ne yapardınız böyle bir parayla

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    hocam 4m ile yapılabilecek bi iş ilk başta fazla motor getirmezsin zaten sipariş üzerine getirilebilir ve 10 tane motor alınıp bayiye koyulabilir ilk etapta

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası yapılacak çok şey var hocam hepsini bir bayiye harcarsanız o para elinizde patlayabilir o yüzden parayı bölerdim mesela bir kısmıyla yatırım yapardım bir kısmınıda bayiye harcardım ama para sizin hocam ne yapmak istiyorsanız yapın ama mantıklı yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NNearly kullanıcısına yanıt
    hocam yatırım içln gayrimenkule bastık zamanında ama artık farklı ticari fikirler yapmak lazım 4m liranın getirdiği kira 14 bin TL şu an mesela yani bu kadar paraya bunun gelmesi çok saçma tabii emlak değer kazanır vs ama iyi getirili bi ticaret yapmak daha mantıklı ama riskli tabii ki risksiz olarak da bulunduğumuz yerde herhangi bi McDonald's bayisi yok ama diğer her türlü fast food zinciri var bu eksiği de değerlendirebiliriz ama buna da aşırı sermaye gidiyor ve sanırım işin başında durmak gerekiyor yemek sektörünün çilesi çekilmez gibi görünüyor ve sermaye miktarı da 5 6 m falan. değmez buna

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin profesyonellerine danışın herşeyi iyice araştırın konumu çok önemli aylık 150k kalır demişsiniz ama hata yapmışsınız oraya tonla işçi alınacak temizlikçisi yemekçisi bir sürü angarya var yani anlayacağınız bu parayı elinizde tutun seçimlerden sonra ekonomi ne olur bilemeyiz bence şu an en mantıklı olan beklemek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.