Bildirim
Yamaha R25 mi Honda Cbr 250r mi (r25 alındı..)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikiside kaliteli ama tabiki r25 sen bilirsin .. -
quote:
Orijinalden alıntı: izmirlem35
arkadaşlar 2.el 10bine kadar honda mı alayım yoksa sınırları cok zorlayıp 14bine yamahamı alayım sizce zorlamaya değermi değer diyosanız nedeninide yazarsanız sevinirim.
Honda genellikle şehir sürüşüne ideal üretir. yani gazı açınca surat ifaden değişmez. gücü tatlı tatlı verir sana. birden eline bırakmaz ki hele CBR 250 tam da öyledir. R25 ise biraz daha racing'e eğilmiş, gaz tepkisi nispeten daha serttir. hani uzayıp gitmek derler ya, işte onun gibi birşeydir R25. ancak ilk defa racing kullanacaksan sana R25'i önermem. hatta CBR 250'yi bile önermem -
teşekkür ederim nasipse yarın alıcam motoru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ekipmanlarla birlikte CBR al geç.. -
la ne cbr 250'si kafayımı yedin cbrye bineceksen motor binme r25 alacaksın tabikide bu sorumu r25 alacaksınki gazı asıldığında racing bindiğini anlayacaksın. böyle bir soruyu ilk defa gördüm... :D -
quote:
Orijinalden alıntı: efecan0001
la ne cbr 250'si kafayımı yedin cbrye bineceksen motor binme r25 alacaksın tabikide bu sorumu r25 alacaksınki gazı asıldığında racing bindiğini anlayacaksın. böyle bir soruyu ilk defa gördüm... :D
adam ilk defa racing kullanacaksa CBR daha ideal. ama ironiyi anladım -
r 25 aldım arkadaşlar çok sağolun yorumlar için -
dostum hayırlı olsun da biraz nerede kaça aldığın vb. detayları da yaz ki biz r25 almak isteyenler de faydalansın -
izmirde ikamet ediyorum 14.000 tl ye 2. el 4 binde buldum tertemiz çok şükür kavuştum.Motorun ön freni hariç herşeyinden memnunum çift disk veya abs fren olması gerekiyor çünkü motor çok seri saniyede 100kmh a çıkıyor alacak arkadaşlara tavsiyem dikkatli kullanın ve lastikleri rosso 2 ile değiştirin .)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X