Şimdi Ara

Yamaha R6 için yedek parça..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzenim 2. el bir R6 (99 model) almıştı ve şuan motor tamirde. Şahsen motordan detaylı olarak anlayan biri değilim o yüzden burda sizin fikirlerinizi almak istedim. Bu motor için 0.50'lik yatak ve krank kolu gerekiyor yeni. Bu parçaları nasıl, nerden ve ne kadara temin edebileceğimiz konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba..?

• yurtdışından daha ucuza mal edebilirsin diye biliyorum. bazıları ebay gibi sitelerden bulunabiliyor.
  • arkadaşlar, bütün motosikletlerin parçalarını standart olsa yapsalar olmaz mı?
    BUJİ NİYE STANDART?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplumb ağa

arkadaşlar, bütün motosikletlerin parçalarını standart olsa yapsalar olmaz mı?
    BUJİ NİYE STANDART?

parayı nereden kazanacaklar peki ayrıca her firmanın ayrı teknolojisi ve ar-ge si var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

quote:

Orijinalden alıntı: kaplumb ağa

arkadaşlar, bütün motosikletlerin parçalarını standart olsa yapsalar olmaz mı?
    BUJİ NİYE STANDART?

parayı nereden kazanacaklar peki ayrıca her firmanın ayrı teknolojisi ve ar-ge si var.

ben geçenlerde bir motosiklet tamircisiyle yanyana oturuyordum.dedimki:
    -usta bu motosikletlerin bütün parçaları standart olsa iyi olmaz mı?
    -bak dedi 'şu motosiklet 1971 model.eğer öyle birşey olsaydı.ben planet 5 in motorunu buna takardım.biz burada boşboş oturmazdık' dedi.

• Ebay gibi sitelerden yurtdışından halledebilirsiniz ama, gümrük olayı nasıl işliyor bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.