Kuzenim 2. el bir R6 (99 model) almıştı ve şuan motor tamirde. Şahsen motordan detaylı olarak anlayan biri değilim o yüzden burda sizin fikirlerinizi almak istedim. Bu motor için 0.50'lik yatak ve krank kolu gerekiyor yeni. Bu parçaları nasıl, nerden ve ne kadara temin edebileceğimiz konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba..?
yurtdışından daha ucuza mal edebilirsin diye biliyorum. bazıları ebay gibi sitelerden bulunabiliyor.
arkadaşlar, bütün motosikletlerin parçalarını standart olsa yapsalar olmaz mı? BUJİ NİYE STANDART?
quote:
Orijinalden alıntı: kaplumb ağa
arkadaşlar, bütün motosikletlerin parçalarını standart olsa yapsalar olmaz mı? BUJİ NİYE STANDART?
parayı nereden kazanacaklar peki ayrıca her firmanın ayrı teknolojisi ve ar-ge si var.
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
quote:
Orijinalden alıntı: kaplumb ağa
parayı nereden kazanacaklar peki ayrıca her firmanın ayrı teknolojisi ve ar-ge si var.
ben geçenlerde bir motosiklet tamircisiyle yanyana oturuyordum.dedimki: -usta bu motosikletlerin bütün parçaları standart olsa iyi olmaz mı? -bak dedi 'şu motosiklet 1971 model.eğer öyle birşey olsaydı.ben planet 5 in motorunu buna takardım.biz burada boşboş oturmazdık' dedi.
Ebay gibi sitelerden yurtdışından halledebilirsiniz ama, gümrük olayı nasıl işliyor bilmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme