Bildirim
Yamaha Rn602 ya da Rn803 e uygun bookshelf tavsiyesi?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yerin varsa hiç boolshelf alma.
YAMAHA NS777 ile çok güzel çalıyordu ben dinleğimde. Pazarlıkla elindeki paraya sıfır kapalı kutu alabilirsin.
Ama özellikle Booshelf istiyorsan, makul fiyata Jbl Studio 230 Booshelf bakabilirsin. Hem kallavi BooShelf. Hem de güzel performansı ve tonalitesi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisehirde yasadigim icin sistemleri dinleyerek alma sansim da yok malesef. Diger bir baslikta arkadaslar
Monitor audio silver 100
Qacustics Concept 20
tipinde bookshelfler onermisler Kafam da karisti bilemedim ki simdi.
Stereo sistemde hangisi digerine gore bi tik altta olmali? Amfi mi Hoparlorler mi daha kaliteli olmali?
Merhaba. Hangi hop aldınız acaba?
merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Yerin varsa hiç boolshelf alma.
YAMAHA NS777 ile çok güzel çalıyordu ben dinleğimde. Pazarlıkla elindeki paraya sıfır kapalı kutu alabilirsin.
Ama özellikle Booshelf istiyorsan, makul fiyata Jbl Studio 230 Booshelf bakabilirsin. Hem kallavi BooShelf. Hem de güzel performansı ve tonalitesi var.
neden bookshelf önermediniz acaba?
ben de stereo bir ampli almak istiyorum. Amacım yeni aldığım pikabımı bağlamak. Ancak sadece plak dinlemiyorum. İlerde buna cd player ilave etmek istiyorum. malum günümüzde spotify, tidal vs şeyler daha pratik olduğu için bunlardan da faydalanmak istiyorum. odyofiller pikap için analog stereo ampli öneriyor hep. Ama düşündüm ki, yeni basım plakların çok azı analog kayıt. dönem baskısı plaklar fahiş fiyatta. sürekli 400-500-1000 tl vererek dönem baskısı plak almayacağım. Bu nedenle, analog ampli sanki benim için kullanışlı olmayacak gibi. geniş de bir cd arşivim var. benim durumda biri için bu başlıktaki gibi network streamer stereo ampli daha uygun olmaz mı acaba, tam stereo ampliye göre?
ayrı başlık açsam bu konuda, siz ve diğer bilgili forumdaşlar bana yardımcı olur musunuz? ampli ve hoparlör konusunda?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X