Şimdi Ara

YAMAHA RX 115-135 KİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar size bir sorum olucak rx 115 in muhteşem sesini bilmeyen yoktur herhalde yürek hoplatan bir sesi var bence...

neyse asıl sorunuma gelelim. arkadaşlar bu rx 115 ve 135 lerdeki ses egzoz ile alakalımı yoksa motor ile mi alakalı yani rx 115 in egzozunu ybrye cbf cg modellerinede taksak aynı sesi duyabilirmiyiz yani o vııııız sesi gelrmi

Başka bir sebeptenmi o egzoz daki ince ses ?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR ...

• Alamassın üstat 2 zamanlı olduğu için çim biçme makinesi gibi enteresan bi sesi var.4 zamanlı motorlar aynı sesi vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

Alamassın üstat 2 zamanlı olduğu için çim biçme makinesi gibi enteresan bi sesi var.4 zamanlı motorlar aynı sesi vermez.

saol usta acaba dedim olurmu egzoz degiştirsek olurmu dedim :D
  • kusara bakma ama neresi muhteşem o sesin? motorlu testere gibi sesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

kusara bakma ama neresi muhteşem o sesin? motorlu testere gibi sesi var.

Bilmem usta beni bagliyo kendine. Tabi söyledigin gibi motorlu testere sesi var ama benim çok hoşuma gidiyor haa bide KTM 125XS var onunda muhteşem sesi ...

Tabi mahalle aralarında rx115 i sıkıştırmamak lazım malum o ses çok polis çekiyo

• rx 2 zamanlı bir motora sahiptir o ses o yüzden öyle çıkar yoksa egsozla alakası yoktur
    ben 115 çok kullandım aragazın kralını yiyen makinadır zı zız zızzzzzzz tünellerde inletirdim bir ara susturucuyu çıkardım baktım olmayacak geri taktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.