Şimdi Ara

yamaha rx v 465 amfi mi denon 1610 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün yeni ns 555 yamaha hopolörünü aldım bunu uygun amfilerden yamaha rx v 465 mi yoksa denon 1610 mu alayım ikisi arasında kararsız kaldım şimdiden ilginize alakanıza tşk ederim..

• kesinlikle yamaha 465 almalısın hem daha güçlü hemde ikisi arasında uyum daha fazla olacaktır.
    gerçi ben yamaha ns serisi hop. lerden pek hazetmem ama,yinede güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUNAVUT74

selam arkadaşlar,
    dün yeni ns 555 yamaha hopolörünü aldım bunu uygun amfilerden yamaha rx v 465 mi yoksa denon 1610 mu alayım ikisi arasında kararsız kaldım şimdiden ilginize alakanıza tşk ederim..

bencede yamaha ile güzel bir uyumu olur

tamer abi sende mkv ciligemi başladın yoksammmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 20 Ocak 2010; 20:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

quote:

Orijinalden alıntı: NUNAVUT74

selam arkadaşlar,

bencede yamaha ile güzel bir uyumu olur

tamer abi sende mkv ciligemi başladın yoksammmm

valla öyle oldu yavuzum,bd lere 50 tl vere vere perişan oldum

• sorma ya fiyatlarda hiç asagı inmiyor masallah
  • tahminim seneye fiyatlar düşmeye başlar, ama o vakte kadar "MKV" diyorum
  • Bende NS777'ler var. İlk önce Yamaha RX-V565 aldım. Yamahalarla pek uyuşmadı. Özellikle Stereo seste büyük hayal kırıklığı yarattı bende. Sonra Denon AVR1910 ile değiştirdim. Stereo ses direk değişti.
    Ben sub ile müzik dinlemeye alışığım. Bas konusunda derdim yok ama zaten NS serisi classic-jazz ağırlıklı bir kolon olduğu için midler daha ön planda. Tizlerde öyle diyebilirim.
    Benim tercihim Denon olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 23 Ocak 2010; 13:36:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.