Şimdi Ara

YAMAHA RX-V467 + JAMO S-426

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar. Yeni aldığım Yamaha rx-v467'me hoporlor arayışındayım.

Birkaç seçenek mevcut, bunlar;

1 - Jamo s-426
    http://www.jamo.com/na-en/products/s-426-description/

2 - Dali Concept 6

3 - Wharfadale Diamond 9.6

Sizlerin önerileri nedir? Jamo komple set ,sub hariç. 2. ve 3. seçenek ağırlık basarsa ilk önce frontları almayı düşünüyorum. Yada bunlara ek olarak jamo 506 ve 606 'da ekleyebiliriz.

• hiçmi yardımcı olacak arkadaş yok :(
  • jamo 5.1 al kafan rahat olsun.
  • Jamo tavsiye ederim.

Bu arada Yamaha RX-V467 çok iyi bir amfi seçimi. Nereden ve kaça almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

jamo 5.1 al kafan rahat olsun.

Teşekkürler hangi modeli kastettiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercen

Jamo tavsiye ederim.

Bu arada Yamaha RX-V467 çok iyi bir amfi seçimi. Nereden ve kaça almıştınız ?

Gsa elektronikten 640 tlye kampayadan almıştım.
  • 467 ye jamo 506 rahatlıkla gider .
  • kullandıgınız ayarları paylasırsanız sevınırım ayrıca menunun bır yerınde adtv gıbı bır yer varmıs o acık mı kpalı mı olacak
  • Teşekkürler arkadaşlar.

O zaman,
    1.seçenek dali c6
    2.seçenek jamo s506
    3.seçenek warfedale 9.6
  • ben de bugün yamaha + jamo 5+1 aldım. çarşamba günü gelecek. tavsiye üzerine aldım.
  • ne kadar aldın?
  • arkadaşlar merhaba,

lütfen yardımcı olun, Jamo s426 ses sistemiş almaya karar verdim ve hatta siparişini verdimki bu forumu okudum.

genelde performasnı düişük denmiş? s506 ile arasında çok mu fark var ?

ben bu seti 550 tl ye buldum.Yanına yamaha rxv 365 amfi ve 500 tl civarında düzgün bir sub ile 1500 tl ye güzel bir set yapabileceğimi düşünmüştüm.

eğer bu sete iyi değil diyorsanız şu anda media merkt da Pioneer VSX-520 + S-21W+S-ES3TB komple set : 1.600 tl

Buna ne dersiniz ? sizce benim setimden iyimidir?

Yardımınızı rica ediyorum.
  • Nasıl anfiden memnunmusun Arkadaşım ben de düşünüyorum da... Bende harman kardon Hkts 30 var onunla kullanmak istiyorum...
  • Sn. dante81410 bende avr olarak pioneer 520 var , buna sizin öneriniz wharfadale 9.6 mıdır , jamo s606 ile karşılaştırma yaparsak mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_falcon_x -- 31 Mart 2011; 14:20:30 >
  • Bende bu pazar Saturn e gidicem, s426 beğenirsem alıcam, sizce beğenmelimiyim ? Evinde s426 bulunan var mı ?
  • s426 kullanıyorum çok güzel fiyatına göre,sadece iyi bir subwoofer ile daha da iyi olacaktır.
  • Jamo s 426 nın 2 adet kulesi gayet güzel ancak. Center ve arka kolonları tam bir faciadır, alacak arkadaşlar buna dikkat etsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.