|
Yamaha, sinema modu olan kablosuz kulaklığını tanıttı

-
-
uzmanlara soruyorum bu kulaklık alınır mı yazan değerlere göre ?
-
Değmez, %90 pişman olursun ama sen bilirsin, bu zaten 15000-20.000 civarına gelir. Biraz araştır 9-17 arası çok iyi kulaklıklar var. versus
Kulaklık karşılaştırması | Kablosuz kulaklıkları karşılaştırın - Versushttps://versus.com/tr/headphone
88 puanın altını eş geçmeni tavsiye ederim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Nisan 2025; 17:54:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
88 puan altında Sony xm5 var ve piyasadaki en iyi kablosuz kulaklıklar dan birisi. Bu siteyi çok kıstas olarak almayın bence.
Bu site çok daha makul ve mantıklı bilgiler veriyor
-
Bu siteden TV aldık ve pişman olduk bir daha almam, eskiden o siteyi kullanıyordum. Çok ayrıntılı ve detaylı bilgi verse de(çok kafa bulandırıyor )oyun için aldığım TV dandikti hiç bir özelliği beklentimi karşılamadı. Orada en yüksek puanlı ürünü almıştık, bizim eski Samsung 40c650 çok daha iyi gösteriyordu her konuda. Aldığımız modeli de unuttum kardeşime aldırmıştım, hala kullanıyor ama o zaman çok para vermiştik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Nisan 2025; 21:4:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran değerlendirmesi ile ses değerlendirmesi çok farklı ben bu site aracılığıyla 2 kulaklık ve 1 hoparlör aldım ve adamlar ne diyorlarsa aynı şekilde çıktı ve aldığım her cihazdan da çok memnun kalmıştım
Sinema modunun ne yapacağına bağlı.
"Dolby Atmos modu" Genelde oyuncu kulaklıkları gibi sesi yabancı tabir ile "Mushy" yapıyorsa değmez tabii ki ama film izlerken çıtırtılar bile duyulacaksa müthiş bir deneyim sunar.. Yamaha bunu yapabilecek kalitede...
Gerçi ben kafaüstü kulaklıkların sinema için elverişli olduğunu düşünmüyorum. Kafaüstü kulaklıklar yoruyor.
Eli yüzü düzgün TWS kulaklıklar film izlemek için daha uygun bence.
-
Ben orta sehment bir kulaklık kullanıyorum güzel eq ayarları ve Dolby atmos efekti ile dizilerde çok sağlam ses kalitesi alıyorum ama dediğiniz gibi güzel bir ses bari ile yada bir hoparlor ile aldığın zevk bambaşka oluyor
Mesela en ucuz neler tavsiye edersiniz
Ben 2 senedir Samsung Buds 2 Pro kullanıyorum. Samsung TV varsa kulağa takınca otomatik ses vermeye başlıyor.
2 yıllık bir kulaklık olmasına rağmen daha geçen yazılım güncellemesi aldı. Tavsiye ederim.
-
Yamaha güven veren bir marka. Shure, rode, edifier, sennheiser, marshall, audio-technica , behringer, m-audio gibi markalar ses sektöründe iyi şeyler yapıyor ama bazen böyle iddialı ürünlerde bekleneni veremeyebiliyor. İddia ettiklerini verirse tercih edilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rtings bu işin nirvanasidir
20 watt sesi var güya ama duyulmuyordu, ben de kulaklık aldım gerçi bu versus'tan ve telefon kulaklık şarjı hızlı bitiyor ama başka sorunu yok. Ekstra inceleme olarak kullanmak faydalı, mesela shura aonic 50 benim dediğim sitede bir numara ama rtings'de 7 puan herşeyi. Sıkıntı pek zaman bulamadım incelemeye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 12 Nisan 2025; 9:25:48 >
QCY H3 ya da H3 pro kulak üstü kulaklık tavsiye ediyorum, 1500 TL fiyat civarın da daha kaliteli bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Vurdulu kırdılı filmlerde gece komşuları rahatsız etmemek için tv box ile bu kulaklığı kullanıyorum, 5.1 özelliği olmasa da sağ sol ayrımı ve bass lar harika, müzikte de iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 12 Nisan 2025; 14:42:52 >
-
2 saat civarı bir şeyler seyredecekseniz neyse ama en hafifi, en rahatı bile uzun süre kullanımda baş ağrıtıyor. Ara ara çıkartmanız, mola vermeniz lazım. Bir de klima olsa bile yaz sıcaklarını da unutmamak lazım. Deri kulaklık pedleri yazın çekilmiyorlar. Kulak içi kulaklıklarda uzun süreli kullanıma uygun değiller ama en azından kafaya baskı yapmadıkları için daha rahat oluyorlar. Kötü tarafı bir şeyler yerken kulaktan düşebiliyorlar ve çok sinir bozucu oluyor. Mantıklı olan her ikisinden de bulundurmak. Birini kaliteli olanından, diğerini de orta düzey bir şey alabilirsiniz.
-
Kafa üstü Anker Soundcore space one kullaniyorum. 100 usd civari. Playstation ve film izlemek icin gayet yeterli. Kulak ici yine ayni markanın Space A40 modelini kullaniyorum. 2023 en iyi kulakları arasindaydi. 70 usd civarı yurtdışında almıştım. Sarji bu fsane gidiyor. Telefon, tablet icin idel. Ve cok kullanışlı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X