Şimdi Ara

Yamaha YZF R25 Vİtes Oranı Büyütme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamaha YZF R25 Vİtes Oranı Büyütmek İstesek 5 ve 6.ncı vites oranını büyütüp 220-230 kmh ye kadar gitmesi için ne yapmak gerekir

• Satip yzf r6 almaniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibulut42 -- 6 Şubat 2016; 0:25:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibulut42 A kullanıcısına yanıt
    bende r25kullanıcısıyım o dediğiniz hızlara asla çıkamaz arkadaşın dediği gibi r6al bende öyle yapıcam :)

• vites büyüyünce hız artıcak falan mı sanıyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denemeface

Yamaha YZF R25 Vİtes Oranı Büyütmek İstesek 5 ve 6.ncı vites oranını büyütüp 220-230 kmh ye kadar gitmesi için ne yapmak gerekir

Dalgalar mi seni böyle yapti reyiz ?

• Vites oranı büyürse fazla hız yapar ama ozamanda gitmez gibi geliyo 180 den sonra yavaş yavaş 195e geliyosa 230 yapmaz neyse saolun şansımı dened,m
  • Saten r25 140 tan sonra zar zor 190 yapan makina Seninki bildiğin hayal. Hadi öyle bişi olsa bile motor bir süre sonra kol çıkarır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam 230 diyor motor alıcamda insallah hız tutkusu olusmaz vallaha Türkiyede kesin ölürüz

Bu arada Kawasaki ninja 250R kac basar

• Motosiklette'de otomobilde de maksimum hız konusu bana göre sadece ego tatmini yada orda burda konuşma vesilesi. Başka bişey değil. 1.8 motorlu Hondamla ( evet aslında büyük bi motor değil ama ülkemiz şartları için büyük ) 4 yıllık maceramda sadece bi kere 202 rakamını gördüm. Otobanlardaki 140 ile seyir hızımdan keyif olarak hiç bir farkı yok. Düşük hızlarda motor sesi de daha güzel geliyor. KEyfi de viraj ve ivmelenmeden alıyorum.
    250R motorun vardı. Satmak zorunda kaldım. Onla da sadece bir kez 140 yaptım. Motosikletle viraj dönmek, ışıklarda en öne geçip bütün araçlardan da hızlı kalkmak ve ivemelenme kolaylığı bana zevk veren şeylerdi. Motora binmenin kendisi zaten çok zevkli bişey. Hep şöyle derdim. şu makina 50 bg olsa ve sesi de güzel olsa başka motor almaya gerek yok. Yamaha bu söylediklerimi sağlamaya çok yakın bi motor. Devir seven biriyim. 14 bin çeviriyor diye biliyorum. Sezi CBR250'den daha güzeldir eminim. Gücü zaten iyi.
    Ayrıca şu da hiç bi araç böyle tek taraflı modifiye edilmez. Yani dediğiniz olacak şey değil ama diyelimki olacak olsun. Sadece hızlandırdım bıraktım böyle bişey yok. Fren süspansiyon motor hepsine el atmak mecburi. Bunlar olunca da o motor kısa sürede eskir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.