Şimdi Ara

yamaha yzf r6 & honda cbr 600 rr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
9.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el alıcam hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha hırçındır hangisi istanbul yollarına uygundur(hiçbi supersport değildir ama azda olsa)cbr 600 rr movistar yada aynı şekil reklamlı hannspree düşünüyorum model farkı var ama diğerleriyle pek ilgilenmiyorum r6da ise 2006 model siyah mavi olur - bütçe kısıtlı o yüzden modeller eski.düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

• R6 daha hırçındır keza daha güçlüdür hp olarak,cbr 600 rr'dan ve daha fazla devir çevirir.cbr 600 rr daha dengelidir,2.eli cbr'ın daha sağlamdır,öte yandan r6'nın bazı kronik sorunları olduğu söyleniyor krank,krank yatağı ve oluşturduğu garip sesler.

Bunların hepsinin ötesinde senin ne kadar tecrüben var daha önce racing üzerinde kaç km yaptın ?
  • az var kilometrem o yüzden ikinci el düşünüyorum hep arkadşların motorlarını kullandım.peki ikinci el aldım diyelim nelerine bakmam lazım özellikle kilometresi 25000 30000den az yoktur o dert değil zaten tam tecrübe olsun diye istiyorum böyle paramı çöpe atmak için bırazcıkta düşe kalka diyelim ama

UCUNDA ÖLÜM VARSA YAZILMIŞTIR YANİ KADERİMİZE MOTORDAN ÖLMESEKTE KADERİMİZDE VARDIR ÖLMEK
  • yol tutuş, viraj, güvenlik honda tabikii
  • peki honda diyosun aklımdakiler biri movistar diğeri hannspree senin tercihin ne olurdu artılarıyla eksileriyle söyleyebilir misin acaba.
  • Burası ağırlıklı olarak bilgisayarcı çocukların parça sorduğu oyun oynadığı bir ortam ve sorduğun motorlar litrelik herkesin kullanamadığı türden demem o ki motosiklet.net yada motordelisi.com gibi motosiklet üzerine kurulan ve motorcu adamların,kadınların takıldığı platformlara üye olup araştırma yapman.yalnız direk bu tür bir topik açarsan onur kırıcı yorumlar alırsın o yüzden daha önce açılmış topikleri okumanı tavsiye ederim.
  • şekil olarak yamahanın çok daha çekici olduğunu söylemelliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAMAHA R25 ÇALINDI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hondanın yol tutuşu ve sorunsuzlugunu ve ikinci eli düşün derim bide su video izle
    http://www.akilli.tv/video/Inanilmaz-Motorsiklet-Kontrolu_659391
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannn10

peki honda diyosun aklımdakiler biri movistar diğeri hannspree senin tercihin ne olurdu artılarıyla eksileriyle söyleyebilir misin acaba.

ikisi arasında sadece renk farkı var tercih senin sadece hondadan şaşma...
    yamaha gercekten yakışıklı makina ona bir diyeceğim yok fakat yol tutmaz güven vermez her yeri güzel olsa ne olur

not:10 yıldır 1000 rr kullanıyorum bazı arkadaşların bilgisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Burası ağırlıklı olarak bilgisayarcı çocukların parça sorduğu oyun oynadığı bir ortam ve sorduğun motorlar litrelik herkesin kullanamadığı türden demem o ki motosiklet.net yada motordelisi.com gibi motosiklet üzerine kurulan ve motorcu adamların,kadınların takıldığı platformlara üye olup araştırma yapman.yalnız direk bu tür bir topik açarsan onur kırıcı yorumlar alırsın o yüzden daha önce açılmış topikleri okumanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 RR Candır
  • _DIESEL_ başkan doğru söylüyorsun ama ne biliyim orda bişey sorduğun zaman gereksiz 100 tane cevap geliyo.

ikinci el almak için sahibinden.com değilde istanbulda oturanlar için kızıltoprakta bi ton yer var yada ne biliyim istanbulda öyle bildiğiniz ikinci el satan dükkanların topluluk olduğu yerler nereler var ?
  • quote:

ikinci el alıcam hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha hırçındır hangisi istanbul yollarına uygundur(hiçbi supersport değildir ama azda olsa)cbr 600 rr movistar yada aynı şekil reklamlı hannspree düşünüyorum model farkı var ama diğerleriyle pek ilgilenmiyorum r6da ise 2006 model siyah mavi olur - bütçe kısıtlı o yüzden modeller eski.düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

hannspree 2007 kasasında var. Yani yeni 600rr'da. Movistar 2006 ve öncesinde mevcut. Önerim 2007 veya daha üst model bir 600rr almandan yana. R6 dan daha saglam, parça sıkıntısı kesinlikle daha az. R6 ile hırçınlıkları kesinlikle farklı degil. Hemen hemen aynılar. Kullanıcı belirler son noktayı. Aynı ikilem dogrultusunda ben Honda almıştım, ve kesinlikle pişman olmadım. Ama 2005-06 model bir motor alıcam diyorsan, kawa zx6-r (636)'da öneririm. Her iki motordan da güçlü ve hızlıdır. Cadde kullanımı için hiçbiri uygun degil tabiki ama uyduruyoruz bir şekilde bunu sorun etme

• quote:

Orijinalden alıntı: dudas

quote:

peki honda diyosun aklımdakiler biri movistar diğeri hannspree senin tercihin ne olurdu artılarıyla eksileriyle söyleyebilir misin acaba.

yamaha gercekten yakışıklı makina ona bir diyeceğim yok fakat yol tutmaz güven vermez her yeri güzel olsa ne olur

Yıllardır motor, hatta SS kullanıyorum. 10 yıldır aynı motoru (farklı modeller olsa bile), aynı markayı, hatta RR gibi bir motoru kullanana rastlamadım. Tebrik ederim Honda aşkınızı

• quote:

Hnspre yeni kasada var. Movi eski kasada. Yeni kasa ve eski kasa 600rr arasında çok fark var. Yeni kasa 600rr çok hafiftir. Güzel hızlanır ama fren konusunda hızlanması kadar başarılı değildir. Yinede Honda'dan şaşma bencede.
  • amma ssci varmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar!

quote:

Orijinalden alıntı: dudas

quote:

Yıllardır motor, hatta SS kullanıyorum. 10 yıldır aynı motoru (farklı modeller olsa bile), aynı markayı, hatta RR gibi bir motoru kullanana rastlamadım. Tebrik ederim Honda aşkınızı

Honda gercekten bir aşk, 2012 modelde bunu daha iyi anladım en azından türkiyedeki yol ve trafik şartlarını göz önünde bulundurursak hondaya aşık olmam normal, evet aralarında en yavaşı honda ama en güvenli olanıda honda ve istanbulda güvenlik onceliğimiz olmalı hee almanyada yaşasak farklı bir motor olabilir tabii .
    herkezin düşüncesine saygı duyarım bana honda güven veriyor diger 1000 leri denemiş olarak konuşuyorum

honda 1000rr bu işte son karar

• hansspreelerin fiyatı (sahibindende) 17.500-20.000 lira bu fiyat yaza kadar düşer mi ? ve ikinci el alıcam nerelerde vardır dükkan olarak kızıltoprakta falan var mı yada başka yerlerde (istanbul içi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.