Bu arkadaşı gören duyan var mı ? Hiçbir yerde bulamadım ortalıktan kayboldu resmen |
YAMAN UMUT OLACAK NEREYİ KAZANDI
-
-
İnstasi var fake hesaptan takip ediyorum da sınavla alakalı bir şey paylaşmıyor kendi fotosunu falan atıyor
-
ne bu sma hastası falan mı
-
özelden sordum cevap vermedi.. yorumsuz.. -
Evet kendi fotoğrafını ben de görmüştüm instasını kişisel olarak kullanıyor bir ara hem instagram da hem de youtube da dersle ilgili şeyler paylaşıyordu şimdi youtube kanalını da kapatmış galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpereNN7ne bu sma hastası falan mı
Youtube kanalının ismi hocam
Yanlış hatırlamıyorsam 2020 yılında youtube da video çekiyordu günde 16 saat çalışıyorum diye o sene mezuna bıraktı geçen yıl tekrardan mezuna bırakmış duyduğum kadarıyla bu sene ne yaptı merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewrystone -- 21 Ağustos 2022; 15:46:26 > -
Bi bk yapamamıştır -
22tayfa olan eleman naptı
-
Up lan -
22tayfaymışız fake çıktı hocam ifşa olunca hesabı kapadı -
22 tayfa boran zaten -
msude anlamıştım balon olduğunu -
22tayfaymisiz bence yine iyi yapmıştır derece yapmamış olsa bile. o kadar neti salliyo muydu -
umut yalan olacak -
Her denemede 119 yapıyorum diyordu msü22 gibi kolay bir sınavda 103 yapmıştı buradan balon olduğunu ta o zaman anlamıstım
-
Yaman balonu patladı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne bu sma hastası falan mı |
Benzer içerikler
- tyt genel deneme önerileri
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- ıq paragraf zor mu
- üniversite okumamak
- tyt kaç ayda biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X