Ulan var ya ne iğrenç adi adamlar var ya şimdi bişeyler yazacam ban yiyecem!!Az önce balkonda sigara içiyordum arabada aşağıda yan binanın önündeydi haberleri var dedims abah çekerim bizim evin önünde de araba var tam bakarken yan binanın balkonundan hart hurt diye ses geldi adi herif bi balgam salladı arabanın kapısına geldi bağırdım balkonda küfür ettim içieri girdi adi herif 70 yaşında adam ya döver misin söver misin
quote:
Orijinalden alıntı: Number47
Dövmeye de luzum yok sövmeye de. Evden çıkarsın yan apartmana girer gerekli kata çıkarsın kapıyı çalar beklersin kapı açılınca adamı bi güzel alıp aşağı indirirsin. Arabayı yalatır evine yollarsın bu kadar basit
indim su tuttum arabaya yumruğum kadar balgam ya bide p...venk camdan bakıyor el hareketi çektim acayip sinirliyim tövbe ya
quote:
Dövmeye de luzum yok sövmeye de. Evden çıkarsın yan apartmana girer gerekli kata çıkarsın kapıyı çalar beklersin kapı açılınca adamı bi güzel alıp aşağı indirirsin. Arabayı yalatır evine yollarsın bu kadar basit
dövse daha iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: fewa
quote:
indim su tuttum arabaya yumruğum kadar balgam ya bide p...venk camdan bakıyor el hareketi çektim acayip sinirliyim tövbe ya