Şimdi Ara

Yan binadaki adamı bir yakalarsam var ya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan var ya ne iğrenç adi adamlar var ya şimdi bişeyler yazacam ban yiyecem!!Az önce balkonda sigara içiyordum arabada aşağıda yan binanın önündeydi haberleri var dedims abah çekerim bizim evin önünde de araba var tam bakarken yan binanın balkonundan hart hurt diye ses geldi adi herif bi balgam salladı arabanın kapısına geldi bağırdım balkonda küfür ettim içieri girdi adi herif 70 yaşında adam ya döver misin söver misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

Dövmeye de luzum yok sövmeye de. Evden çıkarsın yan apartmana girer gerekli kata çıkarsın kapıyı çalar beklersin kapı açılınca adamı bi güzel alıp aşağı indirirsin. Arabayı yalatır evine yollarsın bu kadar basit

indim su tuttum arabaya yumruğum kadar balgam ya bide p...venk camdan bakıyor el hareketi çektim acayip sinirliyim tövbe ya
  • quote:

Dövmeye de luzum yok sövmeye de. Evden çıkarsın yan apartmana girer gerekli kata çıkarsın kapıyı çalar beklersin kapı açılınca adamı bi güzel alıp aşağı indirirsin. Arabayı yalatır evine yollarsın bu kadar basit

dövse daha iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fewa

quote:

indim su tuttum arabaya yumruğum kadar balgam ya bide p...venk camdan bakıyor el hareketi çektim acayip sinirliyim tövbe ya

Burada hayattan koptum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.