Şimdi Ara

Yan dükkandaki bayana nasıl açılırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyaz eşya dükkanım var ve hemen yanımda da çeyiz dükkanı olan bir bayan var. Ben 2 sene önce boşandım. Bayanın da 5 sene önce eşi trafik kazasında vefat etmiş. Aramızda 3 yaş fark var. Arada sırada sohbet ediyorum kendisiyle. Çok hoş bir sohbeti var. Ben de uzun zamandır yalnızım. Yalnızlık çok zor arkadaşlar. Ne yapmalıyım arkadaşlar? Dışarıda bir restoranta mı davet etsem?

• çorbacıya gidin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorsan git konuş bence
  • hocam bişeyler yiyelim birlikte deyin bi kaç kez bi yerlere gidin zaten gerisi gelir
  • Tabiki esnaf lokanrasina davet et

Ortaya atilan ekmek leğenin en altına yüzüğü sakla tas kebabı şöyle ve ekmek bana bana yiyin ekmek bitince doymuş olursunuz teklifi bas hemen karnı tok olduğu için ablamız mutlu olacak ve teklifini geri çevirmeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk davet edersen ters tepebilir. Sohbet arasında söyle gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seviyosan git konuş bence amca
  • avatardaki sen misin ? öyleyse bırak karartma kadının hayatını dayı :))

neyse takılıyoruz aldırma sen :PP

öyle direk davet falan etme... hergün konuşmaya çalış.. bir işinde yardıma ihtiyacı olduğunda yardım et .. ne bileyim daha çok konuşmaya çalış işte :DD

zaten bir süre sonra anlayacaktır niyetinizi... ya sizinle konuşmaktan çekinecektir (bu durumda size defolmak düşer) ya da konuşma taleplerinizi olumlu karşılayıp sizinle konuşacaktır.. (artık bu durumda da laf arasında birşeyler söylersiniz :DDD)
  • Avatardaki ''SEN'' misin diyen arkadaşlar , büyük ihtimalle hepinizin yaşı o resimdeki arkadaşa göre küçüktür .

Aileleriniz size büyüklerinizle '' SİZ '' diye konuşmanız gerektiğini öğretmiyorlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.