Şimdi Ara

Yan odada d-smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba evde 1 tane d-smart var benim yan odada yani oturma odasida(arada sadece 1 duvar var) ben bunu kendi odamda izlyebilirmiyim bir ara bir arkadasimdan yansitici tarzi birseyler duymustum nedir ne degildir hic bilmiyorum.Acikcaksi d-smartada 2. extra para vermek istemiyorum sirf NBA ve CL maclari icin aldik zaten yan odada izlemem icin neyapmam lazim lutfen yardimci olun....

• quote:

Orijinalden alıntı: dartweader

Arkadaslar merhaba evde 1 tane d-smart var benim yan odada yani oturma odasida(arada sadece 1 duvar var) ben bunu kendi odamda izlyebilirmiyim bir ara bir arkadasimdan yansitici tarzi birseyler duymustum nedir ne degildir hic bilmiyorum.Acikcaksi d-smartada 2. extra para vermek istemiyorum sirf NBA ve CL maclari icin aldik zaten yan odada izlemem icin neyapmam lazim lutfen yardimci olun....

Sadece hangi kanal aciksa o kanali izleyebilirsin.

3 yol var. Normal kablo cekersin kirmizi sari olani,
    Yada kablosuz scart aktarici satin alirsin,

HD izleyeceksen hdmi splitter 1x2 alman lazim ;)

Ama her halukarda ayni kanali izleyebilirsiniz sadece;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim ya bu isi kablosuz bir cozum yolu yokmu koridordan nasil gecirecem bukadar kabloyu yansitici veya baska birseyle olmuyormu bu is??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartweader

Anladim ya bu isi kablosuz bir cozum yolu yokmu koridordan nasil gecirecem bukadar kabloyu yansitici veya baska birseyle olmuyormu bu is??

Kablosuz scart aktarici yaz onlar ucuzdur, kablosuz HD istersen ucuz yolu yok yeni dsmart alsan daha iyi :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.