herkse öeraba.Yakında yeni alacağım Thermaltake Armor+ VH6000 kasama mod yapmaya düşünüyorum.Kasama bir kaç ışıklı fan,neon ,kablo falan takacam ve boyama yapacam.İçi forumdaki bi arkadaşınki gibi olacak yani(küçük hamleli olan) buraya kadar tamam.ama ayrıca istediğim bişey var.Kasamın yan tarafında metali pars veya kartal şeklinde kesilecek.şu an mesajı yazdığım bilgisayarda photoshop olmadığı için tam göstermeyeceğim ama şöyle bişeyler oluşturdum:
Gördüğünüz gibi ilkinde ve ikincisinde(pars olanlar) kasa koluyla pars logosu kaynaşmış durumda.üçüncüsünde ise ayrı yani üçüncüsü stiker da olabilir aslında.Ama benim asıl merak ettiğim parslı kasaları logoyla kaynaştırabilir miyiz(yani logoyu metal olarak kesip kaynak yapabilir miyiz?)Aslında yapılabildğini biliyorum ama ben hiç anlamam bu işlerden.:)Bu şekilde yapabilecek arkadaş veya şirket olsaydı iyi olurdu:)evet tafsiyelerinizi bekliyorum
mc.kork katılıyorum
en temizi plexy yapıp üzerine air brush tarzı sticker
Evet bi bakımdan mc.kork haklı fakat daha sonralarda sticker hoşuna gitmeyebilir...bende git sanayiye,cnc kesim yaptır mis gibi kullan
ben bu kasanın sahibini tanıyorum sanki
woxed...
yapması zor olacak gibi ama yaparsan çok güzel olurr
evet woxed arkadaş.ama banlanmış,mailini bilen varsa pm ile gönderirseniz sevinirim.en azından kasa içi için yardım alırım. mc.kork : cnc kesim olayına gelince,ankarada bunu yapacak bir kaç firma biliyorum ama bu iş çok para ister mi?ayrıca ne götürecem oraya kesim için?yani hangi tür metal ve o metali nerde bulacam ve bulduktan sonra metali nasıl yerleştirecem.baksana plexi ile kasa birbiriyle kaynaşmış durumda(aynı kalınlıkta yani çıkıntı falan yok).nasıl olacak bu iş yaw.stiker kesmez beni:)
allah kolaylık wersin hocam,ama güzel olacağı kesin,
Arkadasım Bence Cnc İşine Girme Baya Bi Pahalıya Patlayabilir.Çünkü adam senin için tezgahını bozacak.yani kendi işini bırakıp senin işinle uğrasacak.+ o cnc makinaları baya bi elektrik yiyo onun parasınıda senden cıkartabilirEn iyisi git Zevkine uygun bi sticker al Hallet
stiker a kaldım desene
en sağlklısıda o bence,boşwer cnc falan
Dremeli iyi kullanıyosan kendin deneyebilirsin.Bilmiyorum dersen de sanayidekilerden veya metal işi ustasına yaptırabilirsin.Hadi kolay gelsin
bahsettiğin kesim işini sanırım sadece "amfibi" yapabilir ona sor o yapamam derse bu sevdadan vazgeç.
projelerinize hayranım ama madem kesiceksiniz neden bu kasayı tercih ediyorsunuz anlamadım
Bence en kolay yolu stıcker
yasika: nasıl bir şey öneriyorsunuz peki?
stiker olmasını istemem çünkü kasanın bir parçasıymış gibi gözükmesini isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme