Şimdi Ara

Yandan klavyeli telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi yandan q klavyesi açılan bir telefon bakıyorum. Bütçem 700-850 lira. Aradığım özellikler internette rahatça gezebilmeli ve videoları izleyebilmeliyim, android olmalı, hızlı olmalı ve kamerasıda iyi olsa iyi olur :)) Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinniepaul -- 25 Nisan 2011; 21:17:20 >

• Motorola Milestone'u inceleyebilirsiniz..
    daha düşük fiyatlı samsung i5510 da iyidir :)
  • Milestone iyi seçim olur.
  • Cevaplar için teşekkürler. Aslında motorola milestone 2 ye karar vermiştim ama Türkiye'de satılmıyormuş Milestone 1 satılıyor mu ?
  • Teknosalara bakman lazım. Ben ordan aldım ve bir tek orda satılyordu. Netten satışı bitmiş. Mağazalara bakmak lazım.
  • ikinci el alacaksanız ben satıyorum milestone tertemiz çizksiz sıfır ayarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Teknosalara bakman lazım. Ben ordan aldım ve bir tek orda satılyordu. Netten satışı bitmiş. Mağazalara bakmak lazım.

Anladım teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: acu540

ikinci el alacaksanız ben satıyorum milestone tertemiz çizksiz sıfır ayarında.

İkinci el düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sormak istediğim birşey daha var Milestone şarj konusunda nasıl acaba ?
  • yoğun kullanıma 1 gün
  • Froyo 2.2 ve overclock ile gayet seri ve cok kaliteli.
  • 1 gün olması kötüymüş ya
  • aradığınız tarz tellerin hesinde öyle
  • motorola flipout yada samsung 551 e bak bi
  • hocam androidlerin hepsi kısa sarj süreli..ben dün ereğli teknosada görmüştüm yani vardır mağazalarda
  • direk milestone al 799TL ovarlokla 500 mhz den 1.3ghz ye hızı çıkıyor birde android 2.2 froyo yükleyince şu anki teknoloji elinde oluyor.
  • milestone
  • x10 Mini Pro , Milestone başka da alternatif yok ülkemiz de bulunan varsa da en iyileri bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.