Şimdi Ara

Yandex olayı maalesef fiyasko (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enthris

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

100 bin dolar kazanabildinizmi beyler çoğuda Aziz Yıldırım 15 20 milyon için kapı kapı dolaşmaz yazmış

bileklikte iyi para varmı hacı ona yönelelim bizde

Bileklik 10 15 milyon lira getirdi.

• Başkan romantizmi seviyor.
    Yandex baktığında güzel bir projeydi. bir defa yandex browser ve uygulama olarak çok sıkıntılıydı. Ben 2-3 ay kullandım, illallah ettim.
    Ama kulüp bu proje için çok ciddi bir PR çalışması yürüttü. Bu kadar kuvvetli PR ın ardından en azından çıkıp, kardeşim Rusya'yla aramızda siyasi sorunlar oldu, proje istediğimiz gibi gitmedi, projenin geldiği nokta şudur vs. gibi bir açıklama yaparsın. Resmen ayağına taş bağlayıp denize attılar projeyi. Stattaki Yandex reklamlarının üstü tozdan görünmez oldu tozunu bile almıyorlar.

Ne yazık ki Aziz Başkan'da bu hareketler huy olmaya başladı, 3 temmuz sonrası yaptıkları konuştukları birbirini tutmaz oldu. Neye inanıp güveneceğimizi biz de şaşırdık. Bu kulüp böyle yönetilecekse ben şahsi olarak tüm desteiğimi çekiyorum.

Ne kombine alırım, ne forma alırım, ne de maça giderim. Digitürk ü de iptal edip kırık linklerden seyredicem maçı

• baytar kullanıcısına yanıt
    Bence FB armasını da sil forumdan,
    sana yakışır bu boş hayat....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Bence FB armasını da sil forumdan,
    sana yakışır bu boş hayat....

Biz böyle klavyeden rüzgarcı değiliz, ben senede 15-20 tane basket maçına gidiyorum, futbol takımından da kombinem var. ayrıca evde digiturk'e de para ödüyorum.
    1000 lira kombine, 1200 lira digitürk, 500 lira basket maçları. forma kombine yedi içti vs. ben senede 1 maaşımı bu kulübe harcıyorum.
    sezon sonunda da başkan çıkıp şu kadar borcumuz var bu kadar borcumuz var diyor. Sanki enkaz devralmış, 18 senedir kulüp başkasındaymış da bombayı kucağında bulmuş gibi mali kongrede zırvalıyor.

Aziz Yıldırım kontrolünü kaybetmiştir. Bir an evvel bu kulüpten elini eteğini çekmek zorundadır. O olduğu surece ben desteğimi çekiyorum. Türkiye'de taraftarından bu kadar destek gören bir başka kulüp yoktur. Bu kulübün başkanı bu desteğe rağmen kulübü bu hale getirdiyse kusura bakmayacak.

Bu kulüp Aziz Yıldırım'ın değil, taraftarın kulübüdür. Nasıl bu kulübü bırakmaması için bu taraftar sokaklara döküldüyse aynı şekilde istifası için de sokaklara dökülür.

Burada bana forumlardan maval okumayın, satır satır yazmakla olmuyor, kulüp için ne yapıyorsunuz hadi bir çıkartın çetelesini de görelim.
    Ben emeğimin karşılığında sezon sonunda bu konuşmayı dinliyorsam, desteklediğim gibi tepkimi de koyarım.

İşinize geliyorsa.

• HahaHAHahahah

Konu fena fail

• Konuya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.