Şimdi Ara

Yandex olayı maalesef fiyasko (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayaller 1 milyon üye, hayatlar 40 bin üye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon dolar bile değilmiş kazanç yandex tiklamalardan gelen,aziz yıldırım basına sızmaması için kesin emir verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

şakamısınız beyler siz ya aziz yıldırımın işi gücü yok dükkan dükkan dolaşıyo hey allahım ya birisiede demiş 5m dolar gelse iyi muhahahaha

• gelmiş geçmiş en çöp browser zaten. 1 hafta dayanabildim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

1 milyon kişi günde 50 arama yaparsa günlük 50 milyon aramadan yıllık 54 milyon $ alıyoruz
    yandexin komple günlük arama hacmi 200 milyon arama arkadaşlar
    bakın rusyanın %60 ı ukraynanın %30 u yandex kullanırken ve diğer ülkeleri hesaba katarak 200 milyon gibi bir rakamı elde edebiliyorlar.

rusyanın nüfusu 145 milyon
    ukraynanın nüfusu 45 milyon

fenerbahçenin üyesi 1 milyon

1 milyon üye 160 milyon kişinin yaptığı işin %25 ini nasıl yapacak

hatta yandexin Türkiyedeki işleri o kadar kötü ki bir ara Türkiye piyasasından çekilme kararı da almıştılar
    http://www.zaman.com.tr/ekonomi_yandex-turkiyede-400-calisanini-isten-cikardi_2293044.html
    https://www.quora.com/Search-Engines/Is-it-true-that-Yandex-will-be-shutting-down-the-operation-in-Turkey-namely-Yandex-T%C3%BCrkiye-at-the-end-of-2015
    Fenerbahçe bir nevi yandex Türkiye pazar için son umut
    işten çıkarılan biriyle görüşebilsek size daha net veriler verebilirdi benimkiler sadece ordan burdan toplama rakamlarla elde edilen tahmin

ben işten çıkanlardanım. ne kadar iş denebilirdi bilmiyorum gerçi. assessorlük yapıyorduk biz. yani arama kalitesini ölçüyorduk gibi bir şey. yandex aramalarında sonuçta bir sıralama var çıkan sonuçlarda ve bu sonuçlar da bir tane machine learning algoritmasıyla bulunuyor. biz buna manuel olarak örnek sunuyorduk. o da zenginleşiyordu, daha iyi arama sonuçları oluşturması gerekiyordu ancak ne kadar düzeltilebildi derseniz, pek değil. google'ın bu iş için 50 küsür adamı var türkiye'de, yandex'in ise 600 kadar vardı. maaş olarak saatte 15 dolar falan ödeniyor gibi düşünebilirsiniz. istediğiniz saat, istediğiniz kadar çalışabiliyordunuz evden. bana göre böyle bir işe fazla bu para. sonra dolar coştu zaten, altından kalkamadılar. ben 1 yıl kadar çalıştım, hiç bir zaman devamlı bir iş olarak bakmadım buna zaten. bitti gitti 1 sene önce. ama 400 "çalışan" işten çıktı pek doğru değil. google'ın 50 insan çalıştırdığı yerden yandex'in 600 çalıştırması ve fazla da verim alamaması sebebiyle beklenen bir şeydi bu. 400 kişi çıkardıkları gibi bir de kalanların saatlik maaşları düşürüldü bayağı bi.

sonuç olarak çekilmelerine gerek yok, çok bir iş yapmıyorlar zaten türkiye ofisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

1milyon üye projesi gibi boş beleş iş olduğunu daha rakamlar ortaya çıkmadan yazmıştık. forma sponsorluğundan alacağı4milyon doların yanına 3 daha eklesek iyi para diye bakıyor aziz
    3 5milyon dolar için aziz uğraşmaz diyenler için iyi güldüm bu arada

adamlar ciddi ciddi barca real manu bayernden fazla para kazanacaklarını düşünüyor göğüs sponsorluğundan

tarih belli via belli, bir kerede haksız çıkalım yazdıklarımızda

1 milyon üye projeside patladı, 40bin o kadar reklama harcanan pr a rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Hergün kızıma ninni dinlemesi icin bile 20 arama yapıyorum sadece. Bütün şarkılarımı artık yandex üzerinden dinliyorum, dh bile girerken yandex kullanıyorum. Hiçbir siteye yandex kullanmadan girmiyorum.

İnancın yoksa gölge etmeyin yeter.

Geldi mi robben

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

Günde 1 milyon kişi 50 kez arama yaparsak 36 milyon € alıyoruz.Gs'liler ütopik rakamlar falan demesin.Resmi rakamlar bunlar.Hedef 1 milyon kişiydi ama beklentilerin üzerinde indirme sayısı yaşandı.2.5 milyon olursa daha rahat para kazanacağız.

Yazıklar olsun böyle yönetime.Kandırıldık resmen ama öyle böyle değil.Baya güzel uyuttular bizi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayaller robben,messi hayatlar atıf chedlksdjjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

şakamısınız beyler siz ya aziz yıldırımın işi gücü yok dükkan dükkan dolaşıyo hey allahım ya birisiede demiş 5m dolar gelse iyi muhahahaha

Kaç geldi hocam bir bilgi var mı?
  • 100 bin dolar kazanabildinizmi beyler çoğuda Aziz Yıldırım 15 20 milyon için kapı kapı dolaşmaz yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

100 bin dolar kazanabildinizmi beyler çoğuda Aziz Yıldırım 15 20 milyon için kapı kapı dolaşmaz yazmış

bileklikte iyi para varmı hacı ona yönelelim bizde
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    10 milyon dolar geldi kesin bilgi
  • beyler fakirlere cevap vermeyin pls allaha şükür borç batağına batmadık daha üvey kardeşler gibi
  • Aziz yıldırımdan yandex açıklaması bekliyoruz!1!1!1!1!1!!(hiç kullanmadı)

• aylık maaşını ödeyemediği için oyuncusu kaçan takım taraftarı,
    "bir kibrit de sen yak" kampanyası ile beleş karşılıksız dilenci parasıyla 900 bin dolar toplayan takım taraftarı,
    parasını pulunu eski başkana kaptırıp dolandırılan ve "bilezik" satarak nirvanaya ulaşacağını sanan takım taraftarı,
    gelmiş burada ahkam kesiyor.
    .
    .
    .
    hadi işinize, yoksa işiniz, gidin denize taş atın,
    belki faydalı bir iş yapmış olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her zaman insanların davranışlarındaki dengeye bakarım.

Sezon başında fellik fellik dükkan dolaşan, "giv bakalım şu yandex'e" diyen, FB TV de canlı yayınlarda bas bas reklam yapan başkan ne oldu da 2-3 ay sonra işin peşini komple bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Ben her zaman insanların davranışlarındaki dengeye bakarım.

Sezon başında fellik fellik dükkan dolaşan, "giv bakalım şu yandex'e" diyen, FB TV de canlı yayınlarda bas bas reklam yapan başkan ne oldu da 2-3 ay sonra işin peşini komple bıraktı.

yukarida yazdim şu zamana kadar elde edilen gelir 1 milyon dolar bile değil.İlk ay 400 bin dolar gibi bir rakam oldu gelir daha sonra hep 100 bin dolarin altinda kaldı rakam azalarak devam etti.400 bin bile olsa bekledikleri rakama yaklaşamadı ugrasmak istememiştir başkanda.Kendisine vaad edilen rakamlar aylik 2-3 milyon dolardı çünkü

• Aatif Çaçeçuçe

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.