Şimdi Ara

Yandex olayı maalesef fiyasko (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3m euro gibi rakamlar iyi bu anlasma icin.Stadin isim haklarini satarsaniz cok iyi kazanirsiniz ama(ulkere satildi diye haberler cikmisti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 büyük takımı tutmuyorum ama bu olayı sevdim eğer iyi bir dünya yıldız gelirse bende kullanacağım

• Adamlar sizi kullanıyor haberiniz yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sene bence 15~20m arası para kazanacağız yandexten. İlk başta hedef 1milyon kullanıcıya ulaşmaktı fakat şimdi yandex bile 2.5~3m kullanıcı kitlesi hedefi koydu. 2m kullanıcı kitlesi günlük ortalama 15 arama yapsa
    2.000.000 ×15×3/100=90.000$ yapar günlük
    Senelik 32~33 civarı yapar. Burada sapmalar olacağı için biz ihtiyatlı davranarak geliri 15m sayalım, zaten sabit 4m geliride var.

Bu para bize ilk sene için yeterli, şampiyon olduğumuz takdirde 15~20m da şampiyonlar liginden gelecek zaten. 16m Sow dan geldi, Emenike 10m satsalar, birde üzerine Diego satilsa Arap ülkelerine 5m civarı bir paraya.

Salih geri dönecek yada 12m ödenecek ona. Romanın Salihi alacağını zannetmiyorum, ilk gittiği zaman iyiydi fakat sakatlandıktan sonra bir daha forma yüzü göremedi.

Robben yandex'ten gelecek para ile alınacak, ayriyeten 2 defans oyuncusu, 2 ortasaha bir forvet birde kaleci alınır.

Ligden kazandığımız para futbolcu maaşlarına yetiyor zaten. Kombine gelirleri, forma satışları, diğer sponsor gelirleri (ülker, adidas ...vb ) ve 1m üye kapsamında gelecek paralar ile borçlar kapatılsın. Başkan zaten tv de söylemişti üyeliklerden gelen para ile 100m tl borç ödenecek diye. O para harcanmamis daha.

• Tıklama, tıklayan tıklayan tıklasın. Tıklayanın tıkı sizimi geriyor artık . ? Belki dedikleri oyuncular gelemeyecek,
    belkide taraftara gaz olsun diye böyle bir iddaada bulundular. Ama en azından, maddi olarak takıma destek vermeyen arkadaşlarımız var. Onlar için 1 kuruşta olsa kulübe destek olması demek bu.
    Burada saçma sapan yorumlar atanlar sponsorsuz geziyor, başkanın basiretsizliği diyorlar, bulmuşlar bir bahane kendi çapında takılıyorlar.
  • Resmen dilenmek koskoca klübün eğer büyük diyosa kendine böyle şeylere gerek yok

• "ZENGİNİN MALI, ZÜĞÜRDÜN KLAVYESİNİ ESKİTİRMİŞ"

siz bu atasözünü duydunuzmu?

zamanında, Bjk "bir kbritte sen yak" kampanyası yapmıştı da, neredeyse rezil olunuyordu.

Burada amaç,
    taraftarı sömürmek, parasını istemek, çalmak vs..... değil.
    Taraftara, kulübüne gelir getirecek bir yolu göstermektir.
    Bu sayede, hem taraftar kazanacak (günlük internette yapacaklarını yine yapacak ve gururla "takımıma para kazandırıyorum" diyecek) hem de kulüp kazanacak.
    ortada dönen parada bize ait değil, uluslararası bir şirkete ait olacak.

10-50-100 milyon doları bir tarafa bırakın,
    1 milyon gelse bile bu bir başarı sayılmalıdır.

Ne çabuk unuttunuz,
    Riebery gibi futbolcuyu 232 bin euro bulamadıkları için kaybettiklerini,
    Song için ödendi denen paranın 350.000 dolar olduğunu (ki makbuz hala kayıp)
    son olarak, geçen sene parasını aşamadığı için kaçan boşnak oyuncuyu....

Fb kulübü kasasına ,
    şaibesiz, söylentisiz, yasal yollarla giren her bir liranın kıymetini bilin.
    Bu paranında dürüst ve erdemli yöneticiler tarafından hakkıyla harcanacağına emin olun.

yine yazıyorum,
    ZENGİNİN MALI, ZÜĞÜRDÜN KLAVYESİNİ ESKİTİRMİŞ"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşı yetmeyenler için, bu Bjk kampanyası hakkında bilgi verelim de, yazdıklarımızın bir temeli olsun.
    900.000 $ toplanmış, demek istediğimin anlamı olsun.

Futbol tarihinin en kapsamlı yardım kampanyası ”Kibrit Çak”, Haziran 1976’da Beşiktaş tarafından düzenlemiştir. 1975-76 sezonunda Beşiktaş, tarihinin en kötü yıllarını yaşamıştı. Sezon boyunca beş kez galip gelip küme düşmekten son maçta kurtulmuştu. Başkan Mehmet Üstünkaya ve Genel Sekreter Cengiz Kop, o dönem İş Bankası Levent Şube Müdürü Kemal Onar’a başvurup, Beşiktaş için bir ‘kibrit çakın’ kampanyası başlatır. Takıma, 14 futbolcu transfer edilmiştir, Kampanya o zamanın parasıyla 3 milyon TL'ye (900 Bin Dolar )ulaşmıştır.

• Konfiçyus zamanında bir çin valisine ne demiş,
    "aç köylüye balık verme, balık tutmayı öğret"
    Burada konu kulübe para vermek değil,
    para kazandıracak olaya katılmak,
    sanırım anlaşıldı.

• Yahu yandexin zarar etme olasiligi olsa niye imzalasın böyle bir anlaşmayı, heralde win-win olayı var ne olacaktı başka. Kazanmasalar bile Kullanıcı sayıları artıyor elbet ılerde kazanacaklar zarar etme gibi bir durum yok zaten. Millet en azından telefondan kullansa klübe 10 milyon dolar civarı para gelir bence, öyle boş aramalarla olmaz zaten 1 ay yaparsın 2 ay yaparsın sonra bırakırsın klübün dedigi gibi kullandığımız tarayıcıyı değişmemiz lazım, ios a gelince ben safari yerine onu kullanacağım gunluk aramamın 70-80 den aşağı olacağını sanmıyorum cunku normalde de o kadar yapıyorum google da. Bu mantıkla bakarsak kesinlikle kazançlı bir anlaşma olacaktır fakat taraftarın benimsemesi lazım tarayıcıyı.

• 20 m € altında kazanç sağlanacak olsa Aziz bu işe bulaşmazdı bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

şakamısınız beyler siz ya aziz yıldırımın işi gücü yok dükkan dükkan dolaşıyo hey allahım ya birisiede demiş 5m dolar gelse iyi muhahahaha

Havadan gelecek 5m nin nesini beğenmiyorsun kafan mı güzel? Size kalsa bir arama motoru tıklama ile 40 milyon verecek bize.

• Aziz Yıldırım 3-5 milyon euro için mi sokaklarda kapı kapı dolaşıp kanallara çarşaf çarşaf reklamlar verecek
    Bu işte ciddi bir gelir olmasa Aziz Yıldırım kılını kıpırdatmaz
  • Ben taraftar olarak görevimi yapıyorum, FBYandex'ten arama yapmak bana para falan kaybettirmiyor sonuçta. Bazen bakıyorum saat 21:51 yav diyorum 22:00'a kadar arama yapayım, günlük 100 arama falan yapıyorum. Kulüp isterse Robben'i değil Serdar Özkan'ı getirsin, 2 ay içinde Nani ve Rvp'nin geldiğini görmek bana 2 sezon yeter.
  • Bu konu resmen beyin turnusolu olmus.

Ya arkadas 5m gelse iyidir diyenler var. Sen aziz yildirimin gucunu biliyor musun maddi anlamda? Yada yonetimdeki diger isimlerin.

Ya adam 5m icin kosar mi o kadar bagdat caddesinde ortakoyde? Gider anlasir bir sponsorla cepten onlara verir onlar takima ufak bir sponsor yazi icin 10-15m verir. Emin ol aziz icin para bile degil bu miktarlar.

Arama basina 0.003$ kesin yani 1000 arama 3$. Bunun icin arama sonrasi tiklamaya gerek yok. Aramak yetiyor mantikli aramalar ama.

Ben yillarca bu isin icindeyim. Yasitlarim online oyunlar oynarken ben google adsense le para kazaniyordum. Yandexte turkiyede tekel olarak bulunan googledan ne kadar kullanici cekerse kardir onlar icin. Zaten turkiye piyasasi %2 artmis yandex'in gecenlerde haber vardi. Google neden kisa zamanda bu kadar kayip verdiklerini arastirmaya baslamis. İnanmayan acip fbyandexten arasin :) adamlar piyasasini ne kadar yukseltebilirse o kadar iyi reklam alabilecektir.

Turkiye ceosu dedi biz 30-40m $ ayirdik diye anlasmada. Adamlara bu paralar koyar mi saniyorsunuz onlarda kaz gelecek yerden tavugu esirgemez hele ki turkiye gibi yuksek potansiyeli olan bir ulkeden. Birisi yazmis yandexte su kadar arama oluyor diye. Googleda 2003 te gunluk arama 200 milyon. Simdi sene 2015 sen hesap et yandexte de suan 200 milyon mudur?

Yandex rusya ofisi bile sasirmis duruma bu buyumeye bu sayilara. Burda yattigi yerden 5m gelse kardir diyenler beyin turnusoluna takiliyor.

Daha da gercek konusayim tv de gordugunuz o reklamlar var ya bi arastirin bir tv kanalina reklam vermek ne kadara mal oluyor. Onu da fbyandexten aratin. Bi de reklami seslendiren kisi kimmis bir bakin :)

Arayin, aratin, aliskanliklarinizi degistirin.

• Açıkçası ben de ütopik rakamlar kazanacağımızi düşünmüyorum ve havadan gelecek 3 5 milyon dolar da gayet iyidir ileriki senelerde Yandex bunu görüp daha kapsamlı forma sponsorluğu ve aramalardan para kazanma seçeneği de sunar win win durumu artarak devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

önce şunu paylaşayım

arkadaşlar bende fenerbahçeliyim google yerine fbyandex kullanın alışkanlık edinin ama o söylenen ütopik rakamlara aldanmayın
    yıl sonunda elde edilen kazanç dediğim tutarlarda olmazsa tüm forum gelin siz benimle dalga geçin en fazla hesaplamada hata yapmışım derim ama öbür türlü Fenerbahçe camiası olarak Türkiye'nin 4 te 3 ü bizimle dalga geçecek dillerine düşecez
    aziz yıldırım taraftarı gaza getiriyor 3-4m$ da olsa para paradır gelir gelirdir.
    1 milyon üye toplayacağız 1 milyar lira yapacaz dedi aynı yöneticiler
    daha sonra geçen ay bizzat şu açıklamayı yaptılar

"Aziz Yıldırım: 1 milyon üye projesinde 40 bin seviyesine ulaşmış durumdayız. Bu projeden şimdiye dek 7 milyon TL gelir elde ettik. "

koysunlar resmi bir istatistik grafiği gelir tıklama arama indirme ile ilgili
    bizzat yandex bir açıklama yapsın inanayım öbür türlü gazla yürümüyor
    3 büyüklerin başkanlığına aday olan herkes avrupada en büyük ilk 10 kulübe girmek ş.ligi şampiyonluğundan söz ediyor
    kolay kolay hiç birşey inanmayıp buna nasıl bu kadar içten inanıyorsunuz?

tekrar söylüyorum yöneticilerin şu kadar kişi günde şu kadar arama yaparsa şu kadar kazanç elde edilir gibi lafı varsa buyrun getirin hesaplayalım

1 milyon üye kampanyasından şimdiye kadar kazanılan para 50 Milyon TL'den fazla. Harcamalardan sonra kalan para 7 milyon TL civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Resmen dilenmek koskoca klübün eğer büyük diyosa kendine böyle şeylere gerek yok

• 1milyon üye projesi gibi boş beleş iş olduğunu daha rakamlar ortaya çıkmadan yazmıştık. forma sponsorluğundan alacağı4milyon doların yanına 3 daha eklesek iyi para diye bakıyor aziz
    3 5milyon dolar için aziz uğraşmaz diyenler için iyi güldüm bu arada

adamlar ciddi ciddi barca real manu bayernden fazla para kazanacaklarını düşünüyor göğüs sponsorluğundan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.