Şimdi Ara

Yandex olayı maalesef fiyasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (pc versiyonu kasıyor browserı o yüzden tabletten açıyorum konuyu)
    arkadaşlar ben ve arkadaşlarım yıllardır geçimini internetten sağlayan insanlarız her türlü piyasada çalışan arkadaşlarımız var vs.
    hatta bazılarımızın bizzat yandex refi var
    hepsiyle konuştum hepsi de benle aynı görüşte
    şimdi olayı anlatayım size basit bir hesap yapalım

1k aramaya 3$ ödeniyor
    ki bu aramalarınız eğer spam filtresine takılmamışsa yani öyle botlarla tırtlarla veya askjkslanakln gibi anlamsız veya a b c gibi kısa aramalar değilse
    şunu söyliyim bu adamlar bu parayı neden ödüyor
    1000 aramanın sadece %5 i kaliteli kelime olur ve reklama tıklarsa yani reklam piyasasın rekabet oranı yüksek olan iphone 6s,uçak bileti,zayıflama hapı gibi
    bu tip aramalarda çıkan reklamlara tıklamadan ortalama 25 kuruş kazanır 1000 aramadan 10 lira civarı bir para kazanır 3$ ını kulübe öder win-win olayı yani
    adamlar tezgah ı kurmuş kazancı bölüşüyor istediğin kadar üye getir arama yaptır adamlara en ufak zararınız yok çünkü kazandıkları sürece para ödüyorlar zaten
    google da da bu olay var ama google ın reklama ihtiyacı olmadığı için bu kazandığı 25 kuruşların hepsini cebe atıyor
    yandexin piyasada tutunabilmesi için reklama ihtiyacı var bilirsiniz bir çok bilgisayara istemdışı yüklediğiniz başka yazılımlar sayesinde virüs gibi yükleniyordu
    yandex virüs değil ama herkesle çalışması kimin bilgisayarına nasıl yüklettiğini denetlememesi bu işten çıkarı olması
    bir çok yerde bir çok insanda yandex = virüs algısı oluşturmuştu

yandexfb gibi bir proje hem yandexin imajını yeniliyecek hem gerçek üye katacak sisteme hem anlaşma bitse dahi yandexin ismi duyulmuş olacak

gel gelelim kazanç olayına
    ben diyeyim 500 bin siz diyin 1 milyon( ki çok ütopik bir rakam )
    1 milyon kişi arama yapsa ki hedefledikleri bu zaten
    1 milyon arama = 1k 3$dan , günlük 3000$ kazanç yapıyor
    günlük 3000$ yıla vurunca 1 milyon dolar yapıyor

hadi diyelim ütopik rakamın 10 kat ütopik halini hesaplayalım
    günde 1 milyon kişi 10 arama yapsın gene taş çatlasa suyunu çıkarsak kökünü kazısak 10 milyon $ ediyor
    10m$ fena rakam değil ama yıl sonu bu rakama hakikaten ulaşabilecekmiyiz zannetmiyorum
    google yerine yandexfb kullanma alışkanlığı edinilmesi lazım
    öyle 1 milyon üyeyle 60 70 milyon $ rakamlar nasıl hesaplandı ben bilemiyorum benim hesabım fenerbahçeninkiyle uymuyor
    yanlışsam düzeltin buyrun hesabı siz yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle deme adamlar seneye Suarez'i alacaklar, ayrıca Messi'ye de hayır demiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dur daha karpuz kesecektik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz her şeyi abartmayı severiz zaten bu da onlardan biri. Ekstradan 5 milyon dolarlık kazanç bile çok çok başarılı bi anlaşma/proje olur o ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Öyle deme adamlar seneye Suarez'i alacaklar, ayrıca Messi'ye de hayır demiyorlar.

https://www.yandex.com.tr/search/touch/?text=robin%20van%20persie%20Fenerbahcede%20mi&lr=11508&clid=2233733&suggest_reqid=821419324144294375138074616518096

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Biz her şeyi abartmayı severiz zaten bu da onlardan biri. Ekstradan 5 milyon dolarlık kazanç bile çok çok başarılı bi anlaşma/proje olur o ayrı.

kişisel tahminim 1.5-2.5m$
  • şakamısınız beyler siz ya aziz yıldırımın işi gücü yok dükkan dükkan dolaşıyo hey allahım ya birisiede demiş 5m dolar gelse iyi muhahahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    böyle bir rezalet yok! (REEDER)
    8 yıl önce açıldı
    Çok İlginç Twitter Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Napıcaktı ki yandex ? Aramalardan elde edilen gelirin hepsini Fenere mi verecekti ? Tabi ki zararı olmasın adamların. O kısmı saçma olmuş yazının.
  • Fiyasko işe aziz yıldırım bulaşmaz

• Hee 3-5 milyon için balşkanlar yöneticiler üstüne basa basa konuşuyor zaten
    10milyon altı beklenenin çok altı olur. Benim ilk sene için tahminim 20m €

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Hee 3-5 milyon için balşkanlar yöneticiler üstüne basa basa konuşuyor zaten
    10milyon altı beklenenin çok altı olur. Benim ilk sene için tahminim 20m €

Yandex çakallık yapıyor. Çoğu kişi normal yandex üzerinden arama yapıyor. Kulüp para kazanmıyor bu aramalardan. 10 milyon bile hayalcilik.

• Beyler aldiris etmeyin okumak bile zaman kaybi motivasyon kirmaya calismaktan oteye gitmez, inanma sen ruzgar etme yeter...

• Yandex'in amacı para falan kazanmak değilki, kullanıcı sayısını arttırmak. Yandexin ucu Rusya hükümetine kadar çıkıyor. Google senelerdir kullanıcı bilgilerini indexliyip amerikan hükümetiyle paylaşıyor, aynı şeyi rusya yandex sayesinde elde etmek istiyor. Gelirlerinin %90dan fazlası Rusya kaynaklı, Şirket zaten NASDAQta işlem görüyor bizim 2 aramamıza mı ihtiyaçları var

*İzleniyoruz triplerine girmenin anlamı yok, google da aynı şey. Daha ttneti kullanırken bile izleniyorsunuz denetleniyorsunuz.
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    100m dolar nasıl 32 m avro ediyor biraz anlatsana
  • alınacak para en fazla 5 milyon euro olur daha fazlası olacağını hiç sanmıyorum adamlarda salaktı zaten bi dünya takım varken sadece 1 takıma sponsor olsunlar. Forma + performansa bağlı anlaşma yapmışlar
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Hacı ben naptım ya geri dönüp mesajı okuyunca 100 yılın failini yapmışım.

Dolar ile euro'yu sonra da işin içine TL yi sokmuşum

100 Milyon tl 32 Milyon € ediyordu mal gibi dolar söylemişim.

Kusura bakmayın beyler büyük fail yaptım dolar ile euro hemen hemen aynı oldu zaten. Kur farkı kalmadı
  • İşin içinde Aziz Yıldırım olmasa en fazla 5M kazanırız derim. Ama sürekli reklamları dönüyor, A.Y bile broşür dağıtıyor. Beklenti fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

Hacı ben naptım ya geri dönüp mesajı okuyunca 100 yılın failini yapmışım.

Dolar ile euro'yu sonra da işin içine TL yi sokmuşum

100 Milyon tl 32 Milyon € ediyordu mal gibi dolar söylemişim.

Kusura bakmayın beyler büyük fail yaptım dolar ile euro hemen hemen aynı oldu zaten. Kur farkı kalmadı

Beyler son yazdıgım mesaj etiketlemeyi unutmusum. Siz alıntılayınca fark ettim TL ile Doları karıştırmışım 100 Milyon $ değil 100 Milyon TL , 32 Milyon € yapıyor hemen hemen.
    Büyük fail yaptım kusura bakmayın

@castraelectro @Andres Escobar @.Taylor Swift. @Mr.Prestige

• Yandex kazanmayacak olsa tek taraflı bir anlaşma olurdu. İki taraf kazanacak elbette adına reklam de akılda kalmak de ne dersen de. Yandex sadece net para değil sürekli aktif kullanımda size fazla parada veririz diyor tek şart benle sene boyunca ilgilen diyor. Yani yanlış bir durum yok. Çevrendeki fener düşmanlarının gazına gelme renktaşım. Kullan kazandır takımına.
    Demişsin ki hesap uymuyor takımı kandırıyorlar, takımın başında şirket yöneten muhasebe bilen, reklam bilen, uzmanlar var. Yıllık 5m hedef var deseler taraftar boşverin der uğraşmazdı. Takım burada hedefi yüksek tutuyor ki heveslenen herkes arama yapsın. Benim tahminim ilk yıl için 35 milyon ₺.
    Önemli noktalardan biri de asgari ücretle geçim sıkıntısı çeken taraftar bile takımına katkı vermiş olacak. İsteyen yine forma alır katkı yapar durumu olmayıpta takıma destek vermek isteyene fırsat.
    Bir de Yandex çakallık yapıyor fenerbahce olmayan sayfadan aratıyor diyenler bilgisayara Fenerbahçe Yandex browser kursun. Ve her aramada takım logosu var mı dikkat etsin.
    Son olarak az veya çok 5m 💵 hiçbir ürün almadan günlük aramalarını yaparak sadece ve sadece oturduğun yerden takıma gelen bir paraysa kimse az demesin daha fazla arayıp daha fazla kazandırsın.
    Özellikle öğrenci kardeşlerim yüklenin aramalara günde 100 arama yapacak binlerce öğrenci taraftarımız var.
    Sevgilinden mi ayrıldın tek aşk fener de ara, okulda canını mı sıktılar gir ara işe yara rahatla...

• Hergün kızıma ninni dinlemesi icin bile 20 arama yapıyorum sadece. Bütün şarkılarımı artık yandex üzerinden dinliyorum, dh bile girerken yandex kullanıyorum. Hiçbir siteye yandex kullanmadan girmiyorum.

İnancın yoksa gölge etmeyin yeter.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.