Şimdi Ara

YANDI! MAGRABI OPTIK Gözlüklerde %40 INDIRIM SON GUN 29 MART (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
18
Favori
11.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman sağlık olsun, büyük ihtimal alamayacağım.
  • Aynen bende alamayacağım başka fırsatları degerlendirmek lazım
  • Forum İstanbul Rayban 2132 250 tl civarı , 2140 289 tl, 2140 katlanabilir 269 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaralı gözlük çerçevelerinde indirim gerçekten var mı ? Gidenlerden yorum bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Forum İstanbul Rayban 2132 250 tl civarı , 2140 289 tl, 2140 katlanabilir 269 tl

yarın almaya gidiyorum hocam. merak ettiğim bir şey var, örneğin rayban 2140'ın gözlük camı kalitesine göre fiyatları değişiyor mu, en düşük fiyatı mı 290 ?
  • İnternette satılan fiyatlardan az değilmiş anlaşılan burda yazılan fiyatlar

• cassady C kullanıcısına yanıt
    Birkaç cam kalitesinden bahsetti. Fiyatlarını söylemedi. Ben güneş gözlüğü alıcısı olmadığım için cam kalitesini vs. sormadım. Standart fiyatını sormuştum.
  • Wayfare modelinin fiyatını sorabilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

nerde bunlarin magazalari?

Cadde ve Viaport da var bildiklerim.
  • http://www.ray-ban.com/turkey/mobile/gunesgozlukleri/RB2176%20unisex%209-clubmaster%20folding-siyah/8053672125597

Bu modeli soracak olan varmı
    Lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: cassady

quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Forum İstanbul Rayban 2132 250 tl civarı , 2140 289 tl, 2140 katlanabilir 269 tl

yarın almaya gidiyorum hocam. merak ettiğim bir şey var, örneğin rayban 2140'ın gözlük camı kalitesine göre fiyatları değişiyor mu, en düşük fiyatı mı 290 ?

RB 2140 Wayfarer G-15 Lens standart lensi 289 TLdir. Polarize cam olsun derseniz artar fiyatı. Mağaza fiyatlarını pek bilmem gezip sormadığım için ama 289 TL iyi fiyat gibi. Ayrıca folding katlanabilen 2140lar daha pahalı oluyor diye biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 15 Mart 2015; 0:21:57 >
  • Hocam nasılsınız

• Geçen senede forum donanımhabere özel indirim yapmıslardı 1 tane düzgün ürün bulamamıştım marmara forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

Geçen senede forum donanımhabere özel indirim yapmıslardı 1 tane düzgün ürün bulamamıştım marmara forumda

40% indirim mi yapmışlardı foruma özel, bu indirimden daha mı fazlaydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassady -- 15 Mart 2015; 0:57:04 >
  • Beyler foruma özel indirim var mi

• Foruma özel duymadım, her mağazada var bu indirim. Ve ÇOĞU ürün sadece 1 adet kalmış o Yüzden erken gidin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı geçen firmadan 2 ay önce orjinal diye ray ban gözlük aldım pek kullanmadım belki toplamda 3 defa kullandım mağlum güneş sezonu değil ve geçen hafta camda güneş altında bakınca büyük çizik gördüm mağazaya götürdüm ancak hemen suçu bana attıkları gibi kabul etmediler şuan zorla incelemeye gönderdim cevap bekliyorum gelen cevapla beraber tüketici haklarına başvurucağım orjinal olmadığından ciddi şüphe dahi duyuyorum

• Merhaba, dun caddeden persol 3059 siyah aldim 557 den 334 e dusmus. Piyasanin 10-15% altinda bit fiyat.

• Arkadaşlar firma senede 2-3 kez yüzde %50 indirim yapıyor zaten anneler günüdür vs.

Ayrıca daha önce forumdakilere 3- kez kampanya kodu(%50) dağıtmıştı yetkili arkadaş.Sırf alıyım bulunsun indirimde diye almayın ilerde zaten tekrar kampanya olması muhtemeldir.
    Buda forumdaki Magrabi Kampanya kodu dağıtılan konuydu.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89646988&p=1

Not:Şuanki kampanyanın forumla ilgisi yok.Herkes faydalanabiliyor.

• Bu herkese yapılan indirim.Yetkili arkadaştan hep birlikte foruma özel geçen yılki indirimden isteyelim.Mesajı + layarak devam ettirelim sayı büyüyünce ben arkadaşa talebi ileteyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.