Şimdi Ara

YANDI! MAGRABI OPTIK Gözlüklerde %40 INDIRIM SON GUN 29 MART (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
18
Favori
11.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turgay0651

Bu herkese yapılan indirim.Yetkili arkadaştan hep birlikte foruma özel geçen yılki indirimden isteyelim.Mesajı + layarak devam ettirelim sayı büyüyünce ben arkadaşa talebi ileteyim

+
  • quote:

quote:

Bu herkese yapılan indirim.Yetkili arkadaştan hep birlikte foruma özel geçen yılki indirimden isteyelim.Mesajı + layarak devam ettirelim sayı büyüyünce ben arkadaşa talebi ileteyim

+

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

• Magrabi gibi uyduruk bir yerden gözlük mü alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Magrabi gibi uyduruk bir yerden gözlük mü alınır

Nesi uyduruk acaba ben adamlarin hizmetinden de aldiktan sonraki tutum ve davranisindan da memnun kaldim

• bugün uğramak şart oldu.. kaçırmayalım
  • ntorenci kullanıcısına yanıt
    ++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

++++

+
  • Dün bi çerçevede anlaştım, baya ucuza geliyor hatta şimdi almaya gidiyorum ama yine de ++
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Dün bi çerçevede anlaştım, baya ucuza geliyor hatta şimdi almaya gidiyorum ama yine de ++

Hocam sizden küçük bir ricam var

Linkteki modelin fiyatını sorabilir misiniz LÜTFEN

http://www.ray-ban.com/turkey/mobile/gunesgozlukleri/RB2176%20unisex%209-clubmaster%20folding-siyah/8053672125597

• quote:

++

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Tamam varınca yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Tamam varınca yazarım buraya

hocam zahmet olmazsa benim de birkaç merak ettiğim fiyat var. polarize ve normal mineral camlı rb2132 ve rb4181 fiyatlarını öğrenmek istiyordum. sorarsanız çok çok memnun olurum
  • marmara forum magrabiden geliyorum,
    çeşit yok arkadaşlar koca mağazada en çok satılan rayban stantı 30 adet kadar çeşit ayırmışlar o modellerinde zaten yarısı damla modelleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: USR.

marmara forum magrabiden geliyorum,
    çeşit yok arkadaşlar koca mağazada en çok satılan rayban stantı 30 adet kadar çeşit ayırmışlar o modellerinde zaten yarısı damla modelleri...

Neden damla modeli kötü mü ki pek anlamam da

• Suan ankamall dayim.az once ciktim.prada marka gozlugu 750 tl den 470 e indi.400 olsaydi alicaktim.vermedi!

• quote:

+1 de benden

• Kanalıcı nickli Arkadaşı konuya çağırın arkadaşlar. Kendisi magrabi optik reklam sorumlusu idi galiba. Forumda da iyi kötü aktif bir arkadaşa benziyor. % 5 veya % 10 dahi olsa güzel bir jest olmus olur bizlere. gözlüğü olmayıp ihtiyacı olanın ihtiyacı, yeni bir gözlük almak isteyenlerin de ihtiyacı karşılanmış olur.

• quote:

++++++++
    İndirim geçen seneki gibi olacaksa bir tane daha alacağım. Geçen sene aldığım gözlüğü çevremdeki kimse sevmedi bu sefer başka alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Kanalıcı nickli Arkadaşı konuya çağırın arkadaşlar. Kendisi magrabi optik reklam sorumlusu idi galiba. Forumda da iyi kötü aktif bir arkadaşa benziyor. % 5 veya % 10 dahi olsa güzel bir jest olmus olur bizlere. gözlüğü olmayıp ihtiyacı olanın ihtiyacı, yeni bir gözlük almak isteyenlerin de ihtiyacı karşılanmış olur.

çağırdım :)

@Kanalici
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.