Şimdi Ara

YANDI! MAGRABI OPTIK Gözlüklerde %40 INDIRIM SON GUN 29 MART (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
18
Favori
11.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: w.wallace

quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

dün 4181 model rayban aldım bu gün kontrol edeyim derken çerçevede çizikler gördüm. İade edecem umarım sıkıntı çıkarmazlar..

Ben sorduğumda iade değil değişim yaptıklarını söylediler de vergi levhası olan her yer para iadesi yapmak zorunda. Yeterki biraz ses çıkartın

İnternetten alırsanız öyle fakat mağazadan aalışverişlerde iade yapma zorunluluğu yok diye biliyorum. Evkurdan utu almıştık begenmedik geri goturduk boyle olmuştu. Firmaya gondeririz bozuksa degisiriz fakat para iadesi olmaz demişlerdi. Gözlük içinde aynisi okur sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: royals

quote:

Orijinalden alıntı: w.wallace

quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

dün 4181 model rayban aldım bu gün kontrol edeyim derken çerçevede çizikler gördüm. İade edecem umarım sıkıntı çıkarmazlar..

Ben sorduğumda iade değil değişim yaptıklarını söylediler de vergi levhası olan her yer para iadesi yapmak zorunda. Yeterki biraz ses çıkartın

İnternetten alırsanız öyle fakat mağazadan aalışverişlerde iade yapma zorunluluğu yok diye biliyorum. Evkurdan utu almıştık begenmedik geri goturduk boyle olmuştu. Firmaya gondeririz bozuksa degisiriz fakat para iadesi olmaz demişlerdi. Gözlük içinde aynisi okur sanirim.

Kişisel eşyalar haricinde değişim hakkınız var yasal olarak. Bu gibi durumlarda tüketici hakem heyetine başvurmanız gerek. En azından mağazayı bu yönde uyarabilirsiniz.

• Hiocam iade hakki yok. Değişim olur üründe bir kusur vs belirtince ama iade hele kutusunu açtıktan sonra kimse kabul etmiyor. Koskoca teknoloji marketleri bile..

• cumartesi günü bu gözlüğü 270tl'ye aldım. yurtdışı fiyatları döviz kuru vs düşünüldüğünde uygun fiyata geldi diyerek kendimi kandırabiliyorum.
    http://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/0RB4147-rb4147-black/805289391579

bağdat caddesi mağazası fakirlikten ölüyor, model falan yok desek yeridir. benim gözlükte zaten bu hafta içi viaport mağazasından gelecekmiş..
  • Ben de bir siteden Ray-Ban 3183 aldım iade kabul etmediler sürekli beklettiler Ray-Ban larda iade kabul etmiyoruz dediler durdular.sürekli aradım hakem heyetine gideceğim dedim bu ayrıcalıklı mallar statüsüne giriyor vs vs dediler.en son tamam gönderin luxotticaya gonderelim orijinalliğini teyit ettirecegiz herhangi bir sorun çıkmazsa para iadesi yapacağız dediler ben de buradaki birkaç optikcinin tavsiyesi üzerine iadeden Vazgeçtim ve su an kullanmaya devam ediyorum gözlüğü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üst mesajda gördüğünüz gibi mağaza bile distribütöre ürün gönderip orjinalliğini teyit ettirebiliyor. çünkü birinci sınıf çakmalar dolu..

eğer mağazada denemediyseniz internetten gözlük alınmaz. bir de gözlükçülerin çakma malı orjinalle aynı fiyata sattığı bilinen sahtekarlıktır. bu yüzden gözlük kesinlikle bilinen mağazalardan alınmalı.
  • fiyatlar hakikaten piyasaya göre baya iyi.armani gözlük aldım bugün 267 lira.Piyasa da indirimli hali bile 340-350 civarı idi.
  • kadircan_78 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba indirim dun bitmis siz idirimli fiyattan mi aldiniz bugun?

• quote:

Orijinalden alıntı: globalmemo

Merhaba indirim dun bitmis siz idirimli fiyattan mi aldiniz bugun?

Özür dilerim aldığım günü belirtmedim.cumartesi akşamı aldım.ama bir kaç yeri gezdim fiyatlar konusunda.gerçekten iyi indirim idi.
  • Bir internet mağazası açsalar aslında büyük iş yaparlar. Ya da en azından modelleri görüp inceleyebileceğimiz bir site açsalar o da iş görürdü.
  • Kanalici K kullanıcısına yanıt
    Hocammmmmmmm
    Kampanya yok mu

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Dün mağaza vitrininde gördüm hala %40 indirim yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bir internet mağazası açsalar aslında büyük iş yaparlar. Ya da en azından modelleri görüp inceleyebileceğimiz bir site açsalar o da iş görürdü.

aslinda internet siteleri olmasi.mecburu degilmiydi şirketlerin oyle bi yasa vardı sanki.

• Var da bize yönelik Türkçe sitesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Var da bize yönelik Türkçe sitesi yok.

Gözlük bakıyosun hocam o kadar ingilizce gerektirmez heralde yaw

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Mesele yabancı dil değil zaten, burada satılan ürünleri ve fiyatlarını gösteren bir siteleri yok. Türkçe'den kastım buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Herkese Merhaba,

Öncelikle kampanya yoğunluğundan dolayı online olamadığım ve mesajlarınıza dönemediğim için kusura bakmayın.
    Bu kampanyadan tam anlamıyla yararlanmak için yarın (Cuma) mutlaka mağazalarımıza uğramanızı tavsiye ederim..

Foruma özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat sözünü verip mahçup olmak istemem. Şu an için en uygun fiyatlar bunlar ama Nisan-Mayıs gibi sadece size özel bir kampanya yapmayı planladığımı açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Bildiğiniz gibi model/fiyat vb bilgilere sahip değilim, bu bilgileri mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    Teşekkürler.

Keşke online satış yapsanız. Mağazalara göre çok daha fazla müşteriniz olur.

Konu hakkında çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlere daha iyi hizmet vermek için geliştirmeler yapacağız.

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Herkese Merhaba,

Öncelikle kampanya yoğunluğundan dolayı online olamadığım ve mesajlarınıza dönemediğim için kusura bakmayın.
    Bu kampanyadan tam anlamıyla yararlanmak için yarın (Cuma) mutlaka mağazalarımıza uğramanızı tavsiye ederim..

Foruma özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat sözünü verip mahçup olmak istemem. Şu an için en uygun fiyatlar bunlar ama Nisan-Mayıs gibi sadece size özel bir kampanya yapmayı planladığımı açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Bildiğiniz gibi model/fiyat vb bilgilere sahip değilim, bu bilgileri mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    Teşekkürler.

Keşke online satış yapsanız. Mağazalara göre çok daha fazla müşteriniz olur.

Konu hakkında çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlere daha iyi hizmet vermek için geliştirmeler yapacağız.

Teşekkürler

Bu yaz online bir kampanya bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 6 Aralık 2015; 18:56:15 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.