Şimdi Ara

YANDI! MAGRABI OPTIK Gözlüklerde %40 INDIRIM SON GUN 29 MART (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
18
Favori
11.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

İyi ki online satış yapmıyorlar. Magrabinin olmadığı illerdeki arkadaşlardan özür diliyorum tabi ama sizde biliyosunuz stokcuları, alıp satanları, ihtiyac dışı saçmalayanları.

Foruma özel bişeyler olucaksa bekleyeyim 1 2 ay daha

Foruma özel 1 üyeye en fazla 2 adet satış yapılır. Belli bir rütbenin üstündekilere ve en az 6 aylık üyelere satış yapılır. Bu şekilde stokçuların önüne geçilebilir.

Hakikaten yazıldığı gibi veya benzeri bir çare üretilebilirse gayet güzel olurdu.

İnşallah bu düşünceler dikkate alınırda olumlu bir yaklaşım ve çözüm bulunur.

• Bende bu akşam İzmir optimum dan RB 4181 i 269.41 TL ye aldım yeni gelmiş zaten 1tane oda bana nasip oldu..

• Ankamall'den aldım, satıcı bayan çok hoştu ve çok nazik bir şekilde ilgilendi. Bazı ürünlerde %40 bazılarında %25 indirim cardı. 269 TL'ye aldım,

teşekkür ediyorum, bir sonrakinde inş. polarize alacağım
  • Vialand bayisinden 2 adet gözlük aldım.İndirim pek yok gibi geldi.Ben beğendiğim için aldım.Fiyatı fazla soruşturmadım işin açığı.

http://www.n11.com/ea4033-523087-armani-erkek-gunes-gozlugu-P52232998?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=101_205_3030&utm_term=fb-right_product
    213 tl

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/burberry-b4117-140-3n-bayan-gunes-gozlugu-155380183
    338 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 23 Mart 2015; 12:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi

ben de aldım geçenlerde gerçekten çok uygun. üstlelik garantiye çok daha uyguna geliyor.

Garanti de ne indirimi var ki?
  • Ya bu gözlüğü polarize almadım, acaba yanlış mı yaptım? Polarize ile normal bu kadar çok farkediyor mu? O farkı ödemeye değer mi?
  • online satış isteriz. ya da eskişehir'e şube açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYMAYAN

Bende bu akşam İzmir optimum dan RB 4181 i 269.41 TL ye aldım yeni gelmiş zaten 1tane oda bana nasip oldu..

Aldığınız gözlük polarizemi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum ozel kampanyasi geldi mi?
    gecti mi?
    ne oldu?
  • platin1111 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısından aldım, polarize değil.

Polarize alıp almamak arasında çok gidip geldim açıkçası ama polarize olmayanı aldım. İnternette okudum, kimi kesin alın polarizesiz gözlüğün anlamı yok kimi de tam tersini söylemiş

Bu gözlük modeli hoş, benim yüzüme pek gitmez gözlük ama bu güzel gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Ya bu gözlüğü polarize almadım, acaba yanlış mı yaptım? Polarize ile normal bu kadar çok farkediyor mu? O farkı ödemeye değer mi?

Polarize yansımaları azaltıyor. Deniz, kar ve araç kullanımında fark eder. Olması iyi ama olmaması da kullanıma bağlı olarak çok önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Herkese Merhaba,

Öncelikle kampanya yoğunluğundan dolayı online olamadığım ve mesajlarınıza dönemediğim için kusura bakmayın.
    Bu kampanyadan tam anlamıyla yararlanmak için yarın (Cuma) mutlaka mağazalarımıza uğramanızı tavsiye ederim..

Foruma özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat sözünü verip mahçup olmak istemem. Şu an için en uygun fiyatlar bunlar ama Nisan-Mayıs gibi sadece size özel bir kampanya yapmayı planladığımı açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Bildiğiniz gibi model/fiyat vb bilgilere sahip değilim, bu bilgileri mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    Teşekkürler.

hocam bız model renk beegnsek sız kargolasanız sevaba gırersenız gecekten .siz bence 1 2 ay içinde bununlada ılglennsenız kargoyla yollayabılırsenız çok sevınırız

• Nisan ya da mayısta inşallah indirim olur.İndirim kesin olacaksa şimdi almayalım hiç.

• +++
  • takip edelim.mayıs iyidir gözlük için
  • dün 4181 model rayban aldım bu gün kontrol edeyim derken çerçevede çizikler gördüm. İade edecem umarım sıkıntı çıkarmazlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++
  • quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

dün 4181 model rayban aldım bu gün kontrol edeyim derken çerçevede çizikler gördüm. İade edecem umarım sıkıntı çıkarmazlar..

Ben sorduğumda iade değil değişim yaptıklarını söylediler de vergi levhası olan her yer para iadesi yapmak zorunda. Yeterki biraz ses çıkartın

• 1 ay değişim süresi var.Beğenmedin getir dediler bana da.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.