Şimdi Ara

YANDI! MAGRABI OPTIK Gözlüklerde %40 INDIRIM SON GUN 29 MART (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
18
Favori
11.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RB 2140'ın fiyatını bilen varmı ? teşekkürler.
  • ben de aldım geçenlerde gerçekten çok uygun. üstlelik garantiye çok daha uyguna geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi

ben de aldım geçenlerde gerçekten çok uygun. üstlelik garantiye çok daha uyguna geliyor.

Merhaba garantiye nasil bI indirim var pazar gitmyi planliyorum
    Yardimci olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudan tek anladığım tüm gözlüklerin ederi aslında 50tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Online mağaza açmak çok mu zor?

Heryerde şubesi yok, alamıyoruz.

online mağaza olsa bir yandan çok iyi olur ama bir yandan da kötü olur. zira stokçular, al satçılar hepsini kurutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Online mağaza açmak çok mu zor?

Heryerde şubesi yok, alamıyoruz.

online mağaza olsa bir yandan çok iyi olur ama bir yandan da kötü olur. zira stokçular, al satçılar hepsini kurutur.

Stokçular her halukarda kurutur

• Arkadaşlar RB 2140 wayfarer modeli aldım dün Magrabi optik'ten 269 TL. Anadolu yakasında kalmamış bu model nerdeyse, satıcı Akasya AVM'den getirtti. Hemen yanındaki atasun olsun diğer optikler olsun 360 TL fiyat veriyor. Aynı şekilde trendyol 340 tL'ye satışa sundu. Dolarında sürekli tırmandığı düşünülürse sıcak bir fırsat kesinlikle. Birde 250 TL'ye internetten alıp içinizde uhde kalacağına (ki benim kalmıştı eğim nerdeyse yoktu gözlükte iade etmiştim ) 20-30 TL verip daha güvenilir bir mağazadan almanız daha mantıklı olur gibime geliyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım fiyat soran arkadaşlara
  • Herkese Merhaba,

Öncelikle kampanya yoğunluğundan dolayı online olamadığım ve mesajlarınıza dönemediğim için kusura bakmayın.
    Bu kampanyadan tam anlamıyla yararlanmak için yarın (Cuma) mutlaka mağazalarımıza uğramanızı tavsiye ederim..

Foruma özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat sözünü verip mahçup olmak istemem. Şu an için en uygun fiyatlar bunlar ama Nisan-Mayıs gibi sadece size özel bir kampanya yapmayı planladığımı açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Bildiğiniz gibi model/fiyat vb bilgilere sahip değilim, bu bilgileri mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanalici

Herkese Merhaba,

Öncelikle kampanya yoğunluğundan dolayı online olamadığım ve mesajlarınıza dönemediğim için kusura bakmayın.
    Bu kampanyadan tam anlamıyla yararlanmak için yarın (Cuma) mutlaka mağazalarımıza uğramanızı tavsiye ederim..

Foruma özel bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat sözünü verip mahçup olmak istemem. Şu an için en uygun fiyatlar bunlar ama Nisan-Mayıs gibi sadece size özel bir kampanya yapmayı planladığımı açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Bildiğiniz gibi model/fiyat vb bilgilere sahip değilim, bu bilgileri mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    Teşekkürler.

Keşke online satış yapsanız. Mağazalara göre çok daha fazla müşteriniz olur.

• Ula ne raybanmis arkadas.isportaya dustu.ne kaliteli gozlukler var ya.

• En azından foruma özel havale-kargo şeklinde yardımcı olunabilir.

• online alışverişi yokmu
  • Armani aldim 330tl polarize Adana magzasindan begendigim bir kac urun vardi ama butce elvermiyor simdilik tabi Kanalcidan iyi haber gelirse bir japon patlatiriz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

En azından foruma özel havale-kargo şeklinde yardımcı olunabilir.

+1500
  • peki sadece güneş gözlüğü camı taktırsak yine indirim var mı acaba,bilgisi olan var mı?
  • Dün eşime armani optik aldık. Numarasına göre özel camlarıda vardı hem gözlük hemde camlar indirimli ve mükemmel hizmet anlayışıyla çok memnun kaldık .

Fiyat model bilgisi merak edenler telefonla her türlü bilgiyi alabilirsiniz gün içinde stok,fiyat alternatif modeller hepsiyle ilgili gayet nazik bir şekilde bilgi verdiler .

Nisan-Mayıs gibi foruma özel indirim olursa kendime de alabilirim :)
  • Online satış olsun lütfen. En azından foruma özel bir çözüm düşünülebilir.
  • İyi ki online satış yapmıyorlar. Magrabinin olmadığı illerdeki arkadaşlardan özür diliyorum tabi ama sizde biliyosunuz stokcuları, alıp satanları, ihtiyac dışı saçmalayanları.

Foruma özel bişeyler olucaksa bekleyeyim 1 2 ay daha
  • Tam anlamıyla kampanyadan yararlanmak için bugün gidin demiş @Kanalici, ne özelliği varki acaba bugünün yoksa güneş tutulmasına özel indirim mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

İyi ki online satış yapmıyorlar. Magrabinin olmadığı illerdeki arkadaşlardan özür diliyorum tabi ama sizde biliyosunuz stokcuları, alıp satanları, ihtiyac dışı saçmalayanları.

Foruma özel bişeyler olucaksa bekleyeyim 1 2 ay daha

Foruma özel 1 üyeye en fazla 2 adet satış yapılır. Belli bir rütbenin üstündekilere ve en az 6 aylık üyelere satış yapılır. Bu şekilde stokçuların önüne geçilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.