Şimdi Ara

YANDI! MAGRABI OPTIK Gözlüklerde %40 INDIRIM SON GUN 29 MART (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
18
Favori
11.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rb 2132 290tl,polarize olanı 350 tl. Fiyatlar normal geldi sanki indirim etkilememiş. Yanılıyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Ankamall daki mağazasından dün 2 tane Rayban aldık. Diğer üçkağıtçı mağazalar gibi liste fiyatına önce bindirim yapıp sonra indirim yapmıyorlar. RB4165 modelini en son 250 tl ye bulabilmiştik diğer optikçilerde, burdan 183 tl ye aldım. Ankara'da şu an tek mağazası var o yüzden acele etmek lazım.
  • Hepsini okudumda tüketim çılgınlığına hayran kaldım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukotezo

Ankara Ankamall daki mağazasından dün 2 tane Rayban aldık. Diğer üçkağıtçı mağazalar gibi liste fiyatına önce bindirim yapıp sonra indirim yapmıyorlar. RB4165 modelini en son 250 tl ye bulabilmiştik diğer optikçilerde, burdan 183 tl ye aldım. Ankara'da şu an tek mağazası var o yüzden acele etmek lazım.

orda da zaten hiçbirşey yok yada kalmamış

• Burada satılan gözlüklerin sahte olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mineral camlı 2132 aldım 250 liraya. ankamall'daki şubelerinde azalmış baya modeller
  • quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

Burada satılan gözlüklerin sahte olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz?

Niye sahte olsun koskoca firma biton şubesi var. Ben gecen sene yüzde 40 tan polarize damla model raybanı heryerde 400 ken 260 a aldım halada taş gibi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazed

quote:

Orijinalden alıntı: bukotezo

Ankara Ankamall daki mağazasından dün 2 tane Rayban aldık. Diğer üçkağıtçı mağazalar gibi liste fiyatına önce bindirim yapıp sonra indirim yapmıyorlar. RB4165 modelini en son 250 tl ye bulabilmiştik diğer optikçilerde, burdan 183 tl ye aldım. Ankara'da şu an tek mağazası var o yüzden acele etmek lazım.

orda da zaten hiçbirşey yok yada kalmamış

Nasil yok ya.haftasonu ankamalldaki subeye gittim.up uzun dukkan.istedigim her modeli gosterdiler.prada marka gozluk aldim.cok sekil.

• kardesime 2 aydir bir rayban modeli takip edioduk. en dusuk dogubankta 343 tl ye bulabildik. magrabide 250 tl ye aldik.

ben de 350 tl ye armani aldim.

gecen sene de yuzde 50 oldugu zaman porsche design almistim 550 liraya.

artik gozluk lazim olunca magrabi optik indirimi bekliyorum gercek indirim.

isin ilginci, normalde boyle indirim yapan firmalar etiket fiyatini yukseltir. bu adamlar, baska yerde 458 tl etiket fiyati olan gozlugu 418 lira etiket fiyati asiyor. indirimi de 418 uzerinden yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 17 Mart 2015; 20:14:43 >
  • taksit yapıyorlarmı acaba ? birde ankamall de 2140 yada 4181 durumunu bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

taksit yapıyorlarmı acaba ? birde ankamall de 2140 yada 4181 durumunu bilen varmı ?

hcm mağazaya gitmeden tel ile arayıp stok sordurabilirsiniz.

• Izmirdeyim, isteyen arayarak istedigi gozlugun fiyatini ogrensin, eger almak isterseniz burdaki magazadan alabilirim. Maksat ikimizin de isi gorulsun. Kargolarim sonra.

• quote:

taksit yapıyorlarmı acaba ? birde ankamall de 2140 yada 4181 durumunu bilen varmı ?

Bonus'u 6 ya kadar bölüyorlar.
  • quote:

2140 lara bakmadım ama 4181 bir tane gelmiş dün. Degrage lensli polarize olmayan bi model. Ben 2132 aldım dün

• Marka takıntım yok, biraz sade bir adamım her gözlük de bana yakışmaz zaten. Rayban olsun illa demiyorum, başka marka ve sade model olarak ne önerirsiniz? (sade derken aşırı klasik demiyorum)
  • Damla modellerin fiyatları hakkında bilgi verebilecek var mı?
    Polarize olanlar ve olmayanlar şeklinde.
  • Arkadaşlar clupmaster modelinin fiyatını ogrenirmisiniz

• geçen sene damla rayban'ı 130 liraya almıştım be peehhh
  • Online mağaza açmak çok mu zor?

Heryerde şubesi yok, alamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaman29

Arkadaşlar clupmaster modelinin fiyatını ogrenirmisiniz

Clubmaster'ın klasik modeli (RB3016) indirimle 269 TL'ye geliyor. Şu model:http://www.visiofactory.com/en/sunglasses/735-rb3016-w0366-51-21-805289304456.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.