Şimdi Ara

Yanık Yağ Kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2023 dizel Tucson aracım var. Birkaç gün önce yolda giderken yanmış yağ kokusu gibi is kokusu almaya başladım.

Durup kontrol ettiğimde aşağıdaki fotoğraftaki manzara ile karşılaştım.

Hayvanın biri yolda bulduğu tavuk parçasını getirip motora bırakıp gitmiş.

Sarı noktanın olduğu yerde yağ çubuğu var, tavuk parçasını rahat çıkartabilmek için çubuğu yerinden çıkardım.

Yanık Yağ Kokusu

Eti çıkardım, etin olduğu yeri nemli bezle sildim. Ama yine motor ısındığında ara ara aynı is kokusunu almaya devam ediyorum.

Bu tavuk parçası nedeniyle başka parçalarda sorun olmuş olabilir mi ve bu kokudan nasıl kurtulabilirim?

• Benim kafama takılan o hayvanın bir kaputu açıp da nasıl o tavuğu attı orayaYanık Yağ Kokusu 

Neyse bence asperox sarı güç ile tertemiz olur .

• Hayvan derken kedi falan. Hakaret olarak hayvan demek istemedim Yakınlarda kasap var. O bırakıyor böyle tavuk, kemik vs. Ordan kedi alıp, sığınmak için motora girip bırakıp gitmiştir diye düşünüyorum. Kaput keçesi de hep kıl tüy olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gazi -- 13 Kasım 2024; 19:52:58 >
  • oha ya o nasıl bir şey . asperoks sıkıp bezle güzelce silerseniz geçer .

• Ben de böyle birşeyle karşılaşmayı beklemiyordum. Kaputu açtığımda yavaş yavş pişmeye devam ediyordu, sulu sulu. Asperoks deneyeceğim bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.