Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun.. Boş gezmemek lazım aslında ne zamandır niyetindeyim bi muşta almayı düşünüyorum bende.
  • sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

tipler nasıldı herkesin düşündüğü tipler mi ? şimdi kim olduklarını söylücem sonra ırkçı biz olucaz gelicek iki üç anten hepsi aynı değil dicek o yüzden demiyorum

evet hocam düşündüğünüz tipler
  • Adres ver oradayım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeş, sana tavsiyem kalabalıklar ise laf atsalar bile oralı olma ama 1-2 kişi ise git ağızlarını burunlarını kır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Geçmiş olsun kardeş, sana tavsiyem kalabalıklar ise laf atsalar bile oralı olma ama 1-2 kişi ise git ağızlarını burunlarını kır.

sağolasın hocam. normalde çok kalabalıklarsa öyle yaparım da, dönüp onlara bakınca o şerefsizlerin kıza yiyecekmiş gibi bakıp pis pis sırıtmaları baya çileden çıkardı. olan oldu artık bidahakine duruma göre hareket ederiz
  • iyi yapmışlar
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun kardeş, sana tavsiyem kalabalıklar ise laf atsalar bile oralı olma ama 1-2 kişi ise git ağızlarını burunlarını kır.

sağolasın hocam. normalde çok kalabalıklarsa öyle yaparım da, dönüp onlara bakınca o şerefsizlerin kıza yiyecekmiş gibi bakıp pis pis sırıtmaları baya çileden çıkardı. olan oldu artık bidahakine duruma göre hareket ederiz

Hocam olay nerede oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Thrax

quote:

quote:

Hocam olay nerede oldu?

yenibosna civarında. semtle normalde uzaktan yakından alakam yok kızın bi işi vardı geri dönerken kestirmeden gidelim dedik böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Istanbulda yasarsan normal. Gideceksin egede bir kasabaya yerleseceksin goreceksin medeniyeti. Yemisim istanbulunu...

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir)
  • gecmis olsun kardesim , boyle apacilerin kokunu kurutmak lazim ama tek gezmezler tek gezene artislenirler

• bilmiyorum biraz sert mi bakıyorum ama genelde böyle bi durum olunca şöyle ters bi bakış atıp sonra onlar yokmuş gibi davranıyorum yanlarından geçip gidiyorum seslerini bile çıkarmıyolar. 1.82 boyum var pek öyle kalıplı biri de değilim ama biraz atletik yapılıyım. şu ana kadar hep işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

gecmis olsun kardesim , boyle apacilerin kokunu kurutmak lazim ama tek gezmezler tek gezene artislenirler

sağol hocam. onların delikanlılıkları anca o kadar işte
  • bu durumda kalsam ben ne yaparım bilmiyorum ama pek atarlanan bir tip değilim herhalde rezil olurum kıza umarım başıma böyle birşey gelmez. gerçi senin oturdugun bölgelerdeyse birinin suratı ezberle git bul tek yakala ağzını burnunu kır. en azından rahatlarsın ve bir kişiyi sokaklardan çekmiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 20 Ocak 2013; 21:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

bu durumda kalsam ben ne yaparım bilmiyorum ama pek atarlanan bir tip değilim herhalde rezil olurum kıza umarım başıma böyle birşey gelmez. gerçi senin oturdugun bölgelerdeyse birinin suratı ezberle git bul tek yakala ağzını burnunu kır. en azından rahatlarsın ve bir kişiyi sokaklardan çekmiş olursun

hocam kız seni düşünen biriyse zaten aldırmayıp geçip gitmeni ister. ben gittim kavga ettim kız bana kızdı neden o gerizekalılara uyuyosun ya sana bişey olsaydı diye. yani rezil olmazsın kıza eğer öyle bişey olursa
  • Adam topla bul o şerefsizi sonra gerekeni yap. Akıllansınlar.
  • o kız terkeder şimdi seni.
  • şöyle şeyleri okurken bile sinirleniyorum.
  • Sevgilimizle gezerken ya ak-47 beyzbol sopası olacak ya da arkamızda 10 tane izbandut olacak korumak için

• quote:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Arkadaşım genelleme yapma, bir olay yaşayınca neden ülkemize laf atıyorsun? Bunu yapan adamlara kızacağına tüm ülkeye kızıyor, var mı böyle mantık?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.