Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle barzoların olduğu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
  • Geçmiş olsun kardeşte bunları sağlamm mı dövmek istiyordun.
    Hiç gerek yoktu.
    Biber gazını sık yüzune arkanı don ve çek git. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Arkadaşım genelleme yapma, bir olay yaşayınca neden ülkemize laf atıyorsun? Bunu yapan adamlara kızacağına tüm ülkeye kızıyor, var mı böyle mantık?

var arkadaşım var öyle bi mantık var öylelerini var ettikleri için öyle bi mantık var onların hepsinide öldüresiye dövsen bi tane suçlu olmuş olur o da sen !
  • oha sağ eline laf mı attılar

Bu arada geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Orijinalden alıntı: Tyue

iyi yapmışlar

Laf atan erkeklerden biride geldi

ayırmaya gelen esnafa dedim hemen yanlış anlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Geçmiş olsun kardeşte bunları sağlamm mı dövmek istiyordun.
    Hiç gerek yoktu.

+1.

Kız arkadaşımın yanında asla kavga etmem. Eğer tanıdık bi sokaksa yakalarım tek yok kafamı bozdular çıkarır sıkarım sonra allah ne verdiyse. Onlarınki delikanlılıksa benimki de delikanlılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

quote:

Hiç gerek yoktu.

+1.

Kız arkadaşımın yanında asla kavga etmem. Eğer tanıdık bi sokaksa yakalarım tek yok kafamı bozdular çıkarır sıkarım sonra allah ne verdiyse. Onlarınki delikanlılıksa benimki de delikanlılık

Bize göre kızların yanında kavga etmek çok çekici gelebilir. ama kızlar kavgadan ürker ve korkar.

Asla bir kızın yanında kavga etmeyin.

Tüm etik kurallara uymaya özen gösterin.. :)

Bu sizleri için her zaman + dır bence..
  • aynen abi bende sevgilimle geziyorum aç gbi bakıyolar sıkıcı bi durum bende girişecek kabiliyet ve yürek yok 5 kişiye ama bozarım lafla her türlü
  • sağolun beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

quote:

Hiç gerek yoktu.

+1.

Bize göre kızların yanında kavga etmek çok çekici gelebilir. ama kızlar kavgadan ürker ve korkar.

Asla bir kızın yanında kavga etmeyin.

Tüm etik kurallara uymaya özen gösterin.. :)

Bu sizleri için her zaman + dır bence..

Etmem hocam öyle kro değilim. Şiddetle abazanlıkla bi halt olmaz ülkemizde bunu en iyi şekilde görüyoruz. Doğurup doğurup sokağa atıyorlar biz uğraşıyoruz. Her zaman efendiliğimizi koruyoruz efendims kız arkadaşım varsa şiddet yoktur
  • bes kisiyi dovemiyosan dhliyim diye dolasma

• Asmaya felan gerek yok, asmaktan ziyade hadım edeceksin bunları.

Sonra dediğin gibi gerçekten ibiş olurlar.

Bu tiplerde kan yukarı gitmiyor sanırım sürekli aşağıda toplanıyor.
    Bu yüzden kafa çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 20 Ocak 2013; 23:19:57 >
  • Bunlar yüzünden insan memleketinden soğuyor resmen.
  • kürtler her yerde
  • Böyle şeyler duyduğunda oradan uzaklaşmak en iyisi.
  • lav silahıyla cozur cozur yakacaksın bu tipleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Istanbulda yasarsan normal. Gideceksin egede bir kasabaya yerleseceksin goreceksin medeniyeti. Yemisim istanbulunu...

Aynen hocam haklisin Ayvalik'tayim 2 yildir 1 kere sorun yasamadim Mersin'den geldim orda da yasamamistim gerci

• işlh onların analarına bacılarına akşam vakti bi yerlerde tecavüz edereler..adamda ar namus yokmuş demek kendi bacısna yapılan muamele bu ve normal karşlanyosa yapyo işte bunların hiçbirinin babası belli değildir eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Böyle şeyler duyduğunda oradan uzaklaşmak en iyisi.

Ben şahsen bunu kendime yediremem arkadaş ya zaten cebindeki bıçağı çıkartıp saplayacak yürek onlarda yok uzaklaşamazsın arkadan laf yaparar yanında kız da var bi de öyle bir rezil olacaksın en iyisi arkadaşın yaptığı gibi en çok laf yapana dalıcaksın sadece onu dövsen bile dersini alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Konuyu okumadim neymis yaninda kizmi varmis ss varmi yasi kacmis boyu kacmis ozet yokmu

adam dayak yemiş neyin ss'sini bekliyosun sen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.