Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben
  • Geçmiş olsun kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres ver DH olarak gidip dövelim
  • Gerçekte olan:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa baktım çok kişi olduklarını görünce tırsıp yürümeye devam ettim, yanındakini bize versene falan dediler. Aldırmadan hızlı adımlarla yürümeye devam ettim kız da bitir işlerini aşkım falan diyordu ben adımlarımı iyice hızlandırdım iyice tırsmıştım. Arkama bir baktım bize doğru koşuyorlardı. bana girişti direk laf atan dümbük. Yapma falan dinlemedi bildigin dövdüler beni orda.. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben
  • Geçmiş olsun hocam. Allah belalarını versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Geçmiş olsun kardeş.

eyv kardeş sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

adres ver DH olarak gidip dövelim

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• sorsan delikanlının dibiyiz, adamız diye geçinirler orda burda halbuki insan dışı hareketler, davranışlar gösteriyolar. şimdi buraya döktürürdüm fakat ban yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gerçekte olan:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa baktım çok kişi olduklarını görünce tırsıp yürümeye devam ettim, yanındakini bize versene falan dediler. Aldırmadan hızlı adımlarla yürümeye devam ettim kız da bitir işlerini aşkım falan diyordu ben adımlarımı iyice hızlandırdım iyice tırsmıştım. Arkama bir baktım bize doğru koşuyorlardı. bana girişti direk laf atan dümbük. Yapma falan dinlemedi bildigin dövdüler beni orda.. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

yanımdaki kıza laf atılınca görmezden gelerek kaçacak kadar korkak değilim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Bunların hepsini teker teker asacaksın. Abazanlık diz boyu. Hiç de düşünmüyor bu hıyarlar, anasına bacısına aynı şeyleri yapsalar nasıl hissedeceklerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Geçmiş olsun hocam. Allah belalarını versin

çok sağol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Bunların hepsini teker teker asacaksın. Abazanlık diz boyu. Hiç de düşünmüyor bu hıyarlar, anasına bacısına aynı şeyleri yapsalar nasıl hissedeceklerini.

asmak bunlar için hafif kalır hocam. kendi kanında boğacaksın şerefsizleri
  • abi bunlar babadan oğla nesil heralde hepsi dayaklık hepsi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gerçekte olan:

nickini görmedin herhalde
  • no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildfireS2

quote:

+1

destekleyin beni destek istiyorum
  • Sinirini atmak istiyosan böyle konularda diz kapağına burun ucu dayıyacaksın ölsende gam yemezsin
  • adres ver üzerlerine kangal salalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Gecmis olsun hocam. Bu arada konu ucar.

sagolasin hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.