Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam. Her yerde var tiplerden.
  • sokakların elizabethi dadanmış sana dikkat et senin elizabethi çakma sanmasınlar sonra düşer

• Geçmiş ve helal olsun hocam cesurmuşsunuz böylelerini ıslak oldunla dövmek lazım
  • Adam gibi adam kalmadı piyasada.. Geçmiş olsun.
  • Neresi merak ettim? Ülkeyi yaşanmaz hale getiriyor bu tipler, hayır alsan bi silah sıksan 2 tane topuklarına sen kötü oluyorsun yazık çocuğa diyorlar.. Herhalde bulmuşlar kafayı geziyorlar.. Neyse sinirlerim bozuldu benimde geçmiş olsun.. Allah bu tipleri ıslah etsin..
  •  Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FluxyGG -- 20 Ocak 2013; 21:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gerçekte olan:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa baktım çok kişi olduklarını görünce tırsıp yürümeye devam ettim, yanındakini bize versene falan dediler. Aldırmadan hızlı adımlarla yürümeye devam ettim kız da bitir işlerini aşkım falan diyordu ben adımlarımı iyice hızlandırdım iyice tırsmıştım. Arkama bir baktım bize doğru koşuyorlardı. bana girişti direk laf atan dümbük. Yapma falan dinlemedi bildigin dövdüler beni orda.. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir)
  • Irkçılık yapma diyorlar ama neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Irkçılık yapma diyorlar ama neyse

aynen birader
  • bu tarz tipler olduğu zaman yolunu değişeceksin veya en iyisi duymazlığa verip hızlı bir şekilde sıyıracaksın 4-5 kişi zaten her durumda sana girecek ve teorik olarak tek başına ( tarkan değilsen ) alt etmen imkansız.. bana sorarsan bıçak taşı ve laf atana sok
  • demirin tuncuna insanın p.çine kaldık
  • Csb gibi duruyo ama deminde 3-5 serseri vodka iciyodu galata koprusunde.her an birine satasabilirler.sonra suclu biz oluruz

• arkadaşlar herkese teşekkürler. yer soran arkadaşlara : bahçelievler/yenibosna da geçti olay
  • Geçmiş olsun kardeş, bizim yerimize de geçirseydin bir kaç tane. Onlarınki iş değil, düpedüz çekememezlik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Irkçılık yapma diyorlar ama neyse

aynen ne oldukları belli oluyo kroların
  • Istanbulda yasarsan normal. Gideceksin egede bir kasabaya yerleseceksin goreceksin medeniyeti. Yemisim istanbulunu...

• onları tek tek bulup döv
  • Vay şerefsiz asalaklar . ! Geçmiş olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

tipler nasıldı herkesin düşündüğü tipler mi ? şimdi kim olduklarını söylücem sonra ırkçı biz olucaz gelicek iki üç anten hepsi aynı değil dicek o yüzden demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.