Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kara kafa diyoruz biz onlara.bizim semtte de bir suru var bunlardan galagulugalagulu konusuyolar herkese.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burası Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

adres ver DH olarak gidip dövelim

nick konu uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gerçekte olan:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa baktım çok kişi olduklarını görünce tırsıp yürümeye devam ettim, yanındakini bize versene falan dediler. Aldırmadan hızlı adımlarla yürümeye devam ettim kız da bitir işlerini aşkım falan diyordu ben adımlarımı iyice hızlandırdım iyice tırsmıştım. Arkama bir baktım bize doğru koşuyorlardı. bana girişti direk laf atan dümbük. Yapma falan dinlemedi bildigin dövdüler beni orda.. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

nickini görmedin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gerçekte olan:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa baktım çok kişi olduklarını görünce tırsıp yürümeye devam ettim, yanındakini bize versene falan dediler. Aldırmadan hızlı adımlarla yürümeye devam ettim kız da bitir işlerini aşkım falan diyordu ben adımlarımı iyice hızlandırdım iyice tırsmıştım. Arkama bir baktım bize doğru koşuyorlardı. bana girişti direk laf atan dümbük. Yapma falan dinlemedi bildigin dövdüler beni orda.. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

lav silahıyla cozur cozur yakacaksın bu tipleri

Sen lav silahını çok yanlış anlamışsın. :)

• bu olayın yaşandığı il neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Istanbulda yasarsan normal. Gideceksin egede bir kasabaya yerleseceksin goreceksin medeniyeti. Yemisim istanbulunu...

Katılmıyorum dostum , heryerde var bunlardan..

• Savcılığa şikayet et. Burası hukuk devleti, gerekeni Yüce Türk Adaleti yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaueexil

Savcılığa şikayet et. Burası hukuk devleti, gerekeni Yüce Türk Adaleti yapar

He he yapar.
  • Anasını babasını ....................................... yaptığımın şerefsiz ..................nun .................. ... evlatlari.

Geçmiş olsun.

• Herkes abeci işi buluyor, yakıştırmıyor ama ben kızla çıkarken emanetsiz çıkmıyorum.Çok sıkıntı yapan olursa totoya takar devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Arkadaşım genelleme yapma, bir olay yaşayınca neden ülkemize laf atıyorsun? Bunu yapan adamlara kızacağına tüm ülkeye kızıyor, var mı böyle mantık?

sen ne diyon la deişik
  • İyi kötü bir kız bulunca tribe giren medeni olan tiplerden, direk centilmene dönüşüyolar, taraf değiştiriyorlar, :) sıklıkla yaşanan bir durum ülkemizde, en magandası bile manitalanınca milletten şikayetçi oluyor..üstü kapalı bir övünmeye çalışma var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Mustard

bes kisiyi dovemiyosan dhliyim diye dolasma

hocam dh liyim diye geziyordum ama 5 biraz zor 4 yapsah olurmu?
  • ortalık şerefsiz kaynıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

sen hatayı en başta yapmışsın ne bakıyonuz birader tecavüzemi uğradınız deseydn onlar anlardı
  • istanbul'un çivisi çıkmış resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Herkes abeci işi buluyor, yakıştırmıyor ama ben kızla çıkarken emanetsiz çıkmıyorum.Çok sıkıntı yapan olursa totoya takar devam ederim

Hocam emanet dediğin ne? Öyle bi anlatmısin ki ssanırsın kaptan hookun kancası sende.

Bu arada aynı yerlere yakın benim de başıma geldi benzer bir olay. En mantıklısı kalabaliksa direk polise söyle. Çünkü böyle boş adamlarin kkaybedecek bi şeyi olmaz. Ama tek olduğunda sağlam dovuluyor. Hep yaptığım gibi kulak altına yumruk atıyorsun zaten mal oluyor sonra saydir babam saydir. Ama kalabalık ise cagir polisi emniyette güzel bi dovuyorlar

• bunlar böyle 3-5 fırlama bir arada geziyor erkeğiz delikanlıyız halbuki millet bunların analarını kız kardeşlerini hoplatıyor haberleri yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.