Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Herkes abeci işi buluyor, yakıştırmıyor ama ben kızla çıkarken emanetsiz çıkmıyorum.Çok sıkıntı yapan olursa totoya takar devam ederim

Hocam emanet dediğin ne? Öyle bi anlatmısin ki ssanırsın kaptan hookun kancası sende.

Bu arada aynı yerlere yakın benim de başıma geldi benzer bir olay. En mantıklısı kalabaliksa direk polise söyle. Çünkü böyle boş adamlarin kkaybedecek bi şeyi olmaz. Ama tek olduğunda sağlam dovuluyor. Hep yaptığım gibi kulak altına yumruk atıyorsun zaten mal oluyor sonra saydir babam saydir. Ama kalabalık ise cagir polisi emniyette güzel bi dovuyorlar

Yok be hocam bildiğimiz sustalı işte
    Orta parmağı biraz geçiyor boyu. Yakıştırmıyorlar dediğim, sarışın mavi gözlü baby face bi adamım o anlamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Ocak 2013; 13:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

Bazı kızlar da minileri geçiriyor, bodyler taytlar falan laf atmamak imkansız. Sonra suc erkeklerde!

sokakta çıplak gezse bile laf atmaya hakkın yok

Sapikca bir düşünce bu dediğin. Toplumsal birtakım gelenekler ve adetler var.
    Kusura bakmayın arkadas ben strec giymiş, askılı penyeleri geçirmiş kız görsem lafimi esirgemem. Zaten böyle giyinen bastan kabul etmiştir.

Azıcık insan ol. Olamıyorsan da taklit etmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eamun

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Istanbulda yasarsan normal. Gideceksin egede bir kasabaya yerleseceksin goreceksin medeniyeti. Yemisim istanbulunu...

Aynen hocam haklisin Ayvalik'tayim 2 yildir 1 kere sorun yasamadim Mersin'den geldim orda da yasamamistim gerci

Hocam mersin e tatile gittik .Şimdi ırkçılık yapmak istemiyorum anladınız siz tipi.İnternet cafe ye girdik winrar gerekliydi laptop da film izleyecektim alt yazı yoktu . Adama winrar diyoruz ne diyor . Sonra anladı bu sefer napcan diyor dümbük ters ters bakıyor .6-7 kişiler zaten (ben tövbe tövbe sinirine hakim ol diye geçiriyorum içimden) allahtan sonra hallettik işi de gittik(Ben valla sinirime hakim olamam bazen sudan sebeplerle kavga ettiğim olmuştur ama Allah tan ankaraya dönüş yolundaydık sıkıntı çıkmadı.)

Bunların hepsini toplıycan bir yere kafalarını teker teker koparacan tövbe ya

Arkadaşa geçmiş olsun bu arada ankara da bir sıkıntı olursa pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 21 Ocak 2013; 13:47:14 >
  • quote:

ankaradada dolu tip var bakalım biz ne zaman karşılaşıcaz

Yazın kafamda şapka var ona bile laf attılar saçmalığa bak ki . Bende sağolasın peh falan yaptım arkamdan geldi küfretti küfürleştik böyle yanıma geldi bak dedim git bela olma başıma sonra bi daha küfürleştik gitti .İşte böyle oluyo genelde .Ha böyle olmadıgında kavga ediyorsun direk hiç sıkıntı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Irkçılık yapma diyorlar ama neyse

+1
  • Ya yolunu değitir kardeşim yada emanetin varsa sok o laf atana diyerleri topuk zaten emaneti fazla sokma başına kalır
  • Bu ülkede insanların cahilliğinden beslenen insanlar varken böyle şeyler hiçbir zaman bitmeyecek...
  • geçmiş olsun.türkiyede it bitmez döverekte tüketemezsin en iyisi polisi arayıp şikayet et.ilk anana bacına bu lafları deseler zorunuza gider mi de sonrada polisi ara şikayetçi ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

tipler nasıldı herkesin düşündüğü tipler mi ? şimdi kim olduklarını söylücem sonra ırkçı biz olucaz gelicek iki üç anten hepsi aynı değil dicek o yüzden demiyorum

antenler karısmıs oyleyse..
  • böyle şerefsizler çok var.ben istanbuldayım,sürekli duyuyorum.yanında eşi varmış,çocuğu varmış farketmiyor.trene bakar gibi bakarlar,çaktırmadan laf atarlar.bunlarda karakter olsa yanında çocuk olan yada erkek olan bayana değil laf atmak,yan gözle bile bakmazlar.kendi analarına,bacılarına benzer bir şey yapılsa aslan kesilirler.ortalığı yıkarlar.özellikle üsküdar sahili ve bakırköy sahili bu konuda çok berbatmış
  • Bu yüzden krav maga öğreniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

/>

Geçmiş olsun. Hastanelik etseydin keşke
  • geçm,ş olun olrus böylee olay mejas yeter en az 3 en fazala 35 admla gelrim
  • quote:

quote:

quote:

Bazı kızlar da minileri geçiriyor, bodyler taytlar falan laf atmamak imkansız. Sonra suc erkeklerde!

sokakta çıplak gezse bile laf atmaya hakkın yok

Sapikca bir düşünce bu dediğin. Toplumsal birtakım gelenekler ve adetler var.
    Kusura bakmayın arkadas ben strec giymiş, askılı penyeleri geçirmiş kız görsem lafimi esirgemem. Zaten böyle giyinen bastan kabul etmiştir.

yemişim adetleri gelenekleri her geleneğe uyuyorsan doğudaki töreleride onaylıyosun demekki işinize gelenleri okeyleyip digerlerini göz ardı etmeniz çok mantıksız
    yaptığın kişilik haklarına doğrudan saldırıdır kişisel özgürlüğüne karışamaz hakaret edemezsin askılı penye giymişse baştan kabul etmiştir nedir ya dağdamı yaşıyosun abi hiçmi kolu bacagı açık bayan görmediniz bu nasıl zihniyet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

adres ver DH olarak gidip dövelim

+1
    tam olarak bulundukları yeri söyle zaten hep orda piyasa yapıyolardır anlattığın kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adam gibi adam kalmadı piyasada.. Geçmiş olsun.

+1
  • quote:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

üstad ben istanbulda yaşıyorum kuru sıkım yada biber gazım olmadan sokagın basına gitmem hele yanında kız varsa büyük geçmiş olsn
  • aynen. katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCevik

quote:

üstad ben istanbulda yaşıyorum kuru sıkım yada biber gazım olmadan sokagın basına gitmem hele yanında kız varsa büyük geçmiş olsn

Hocam kuru sıkıyla dolaşma,karşındakinde gerçeği varsa süzgeçe çevirir seni.Şahsen biri bana kuru sıkı doğrultsa yakınındaysam kuru sıkı olup olmadığını anlarım ama uzaktaysa affı yok ateş ederim kendimi savunmak için.

hocam gidipte silahı olan adama çekecek degiliz sadece böyle i'tlerden kendımizi savunmak için , benide 7 8 kişi kovalamıştı verdim biber gazını yıgıldı hepsi yere :D kafaları güzeldi haplanmıışla :) , kuru sıkıyıda gösterdigim oldu .
  • co2 baretta alabilirim adamın anasını aglatır :)))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.