Banada aynı mesaj biraz önce geldi, Hocam teknik servis mesaj geldikten ne kadar sonra geldi hatırlıyormusun |
Bildirim
Banada aynı mesaj biraz önce geldi, Hocam teknik servis mesaj geldikten ne kadar sonra geldi hatırlıyormusun |
Bana gelmedi boyle bir mesaj. bağlantım VDSL. senin ki fiber mi?. sadece fiber olanlara mı geliyor acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VDSL reis benim de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet yeni modem kurdu neden yaptı anlamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 11 Aralık 2023; 18:24:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu saatten sonra ekip falan gelmez hocam bence olay sıraya sokma şeklinde gelişiyor. En erken yarına kaldı boşuna beklemenin alemi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Buna para vereceğinize aynı fiyata Milenicom , Netspeed gibi düzgün firmalara geçin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruk75 -- 11 Aralık 2023; 20:25:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Saat 16 gibi geldi sorun hocam şükür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Problem yok şükür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |