Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
29.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsun fiber abonelik türk telekom kurulum ekibi aradı bugün beni saat 11 de geldiler yeni modemi taktılar hiç bir şeyde demediler yaninet ile ilgili 2 dk sonra internet geldi ama hız 25 mgbit bu sorun olmadan önce 100 mgbit civarında geliyordu wp den buradan telefondan aradım yanineti arıza kaydı açtım hocam hiç oralı bile değiller şu yeni hizmet numarasını alıp bunlardan acil kurtulmam lazım ama yeni abonelik başlatıldı diye farklı bir firmaya geçişte ceza çıkarırlar mı onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Aralık 2023; 20:25:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

Bende ordudayim buradaki telekom ekibine borcundan dolayı samsundaki telekomdan internet kapatma maili gelmiş, işin içinde iş var anlamadım.Hocam 25 hız süper Bi hız çünkü şu an mobilden son megabatlarımi harciyorum Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam benimde wan bağlantısı sanırım 5-6 gündür açıktı ama sonuç değişmeyince yeni başvuru yaptım. Bende hiç bir sıkıntı çıkmadı, türk Telekomdan gelen arkadaşa da sordum, eski cihazları Pelicell'e iade etmemi istedi. (ulaşabilirsek ne ala)

Pelicell abonelerinin durumu önce hatlar iptal edildi sonra açıldı ama kullanıcılar aktif olamadı bir türlü, hatta @aFamous başka bir pelicell kullanıcısı ile bir süre nete girebildi diye hatırlıyorum.

• erturkmen kullanıcısına yanıt

Modemi anlaşmalı kargo ile bizim ödememizi istiyorlar ,ben gönderirsen 190 lira karşı ödemeli 74 liraydı bende karşı ödemeli gönderdim zorla kabul ettiler.

• atabey4440 A kullanıcısına yanıt
    Bunlar yüzünden kış ayında yazlık eve geldim hocam kurulum ekibi geldiği için yoksa ben gibirnet kullanıyorum kışlık evimde aboneliği açık tutmamın sebebi malum port sorunu olmasın diye ama sağ olsunlar bunların yüzünden az kalsın port yok durumunu yaşamış olabilirdim birde gitmeden yeni kurulum olduğu için hızı tam eskisi gibi eksizsiz geliyor mu onuda kontrol etmek istemiştim ama ne yazık ki arıza kaydı açmama rağmen 25 mgbit geliyor halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Aralık 2023; 20:36:25 >
  • Yeni abonelik alanlar rica etsem e devletten bakabilirler diğer firma sorgulamalarinda pelicell aboneliği gözüküyor mu, bende durumu null yaziyor
    Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey4440 -- 18 Aralık 2023; 20:44:17 >
    E devlette Baktım bendede aynı yazıyor size kuruluma geldiler mi ? Eski modemi bunlara mı göndereceğiz

Hocam göndereceksin yoksa yüklü fatura cikarabilirler ama şirket battiysa gerek yok.biraz bekle bence çünkü benim başka aboneliği 20 gün önce iptal edip.modemi gönderdim kargo firması 3 defada zorla teslim etti.

Zaten ulaşmak istesem de hocam bunlara ulaşamıyorum hangi kargo firması ile anlasmalılar ücretsiz kargo kodu veriyorlar mı gene bir sürü soru var ama ortada bunlar yok ki sorular cevaplansın şimdi yeni abonelik açıldı diye farklı firmaya cezasız geçiş yapabilecek miyim bunun gibi bir sürü soru var ama cevapları yok ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 18 Aralık 2023; 20:50:9 >

Bende de bu şekilde Null görünüyor.

Anlaşmalı kargo diyor sonra karşı ödemeli kabul etmeyiz diyorlar firmanin her yeri çakşıyorYaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey4440 -- 18 Aralık 2023; 20:53:59 >
    Hocam bu kodla ile mng den gönderme ücretsiz mi oluyor ?

İster siz ödeyin ister karşı ödemeli tercih sizin ama mesajda karşı ödemeli kabul etmiyoruz diyorlar.Ben karşı ödemeli zorla kabul ettirdim yoksa modem geri dönecekti ve bir daha gondermeyecektim, fatura çıkarmaları durumunda tüketici hakem heyetine başvuracaktim

Arkadaş işe bak nasıl bir firmaya bulaşmışız yaw hem sorunu çıkaran bunlar birde kargo masrafını da bize kitlemeye çalışıyorlar utanmazlar

İptal talebinde ne zaman bulunmuştunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YANİNET nasıl iletişim kurdunuz. Ben iletişim kuramıyorum

• yaki_55 Y kullanıcısına yanıt

1 haftayı geçti

• Ben kablonete sıfırdan kurulum yaptırdım, darısı bunların eline düşenlere.

Vdsl hattı kapattırabilirsem ne ala.

Bu iptal talebinizi wp üzerinden yazdığınızda mı cevapladılar yoksa baska platform mu?

• Halen bir umutla internetin gelmesini bekleyenlere artık yeni bir yol çizmelerini öneririm. Şahsi kanaatimce bu kadar uzun kesintiye neden olan, abone kaybeden bir iss, tekrar belini doğrultamaz. Tüm kurumlara şikayetimi yaptım. Thh ile hakkımızı aramaktan başka çare yok..

Konuyu başlatan @krc58 isimli üyeden başlığı; "Yaninet (büyük kesinti rezaleti)" olarak değiştirmesini rica ederim. İnsanları baştan uyaralım ki yanından bile geçmesinler bunların.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.