Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
29.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devreler aktif zaten ama Telekom bunlara kullanıcı adı şifre tanımlamıyor. Dolayısıyla devreler bu şekilde ne kadar daha aktif bekleyebilir fikrim yok. Elinizde başka bir adresinize ait DSL kullanıcınız varsa modeme girip giriş yaptığınız kullanıcının ait olduğu firmadan IP alıp o firmanın sunucularından internete çıkış yapabiliyorsunuz ama tabi iki tarafta da yoğun kullanım olursa IP vermekte çakışmalar yaşanıp birbirinizi atıyorsunuz yani ufak ufak ama sık kesintili bir çözüm.

• atabey4440 A kullanıcısına yanıt

Firma genel müdürlük (!) adresi olsun, işin arkaplanını açığa çıkartmak olsun, güzel bilgiler çıkarttınız hocam gerçekten, teşekkürler. Her şeyi inkar ediyordu firma. Telekom bir ISS'nin devrelerini öyle kolay kolay iptal etmez diye düşünüyorum, kim bilir ne kadarlık bir borç ne kadarlık bir sorumsuzluk ne kadarlık bir düpedüz dolandırıcılık var işin içinde.

• yaki_55 Y kullanıcısına yanıt

Wp uzerinden yani internet gittiği günden (08/12/2023)beri herkesin hattı iptal olmuş çünkü iptal başvuru tarihim 12/12/2023 tü.

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile Digitürk internete geçtim modem istedikleri zaman göndereceğim,darısı diğer abonelere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey4440 -- 19 Aralık 2023; 14:47:35 >

• Her ne olduysa 7 gün önce geçiş için kullanamadığım xdsl numarası(1 yıl önce almıştım bunu) modemdeki kırmızı internet ışığıyla birlikte aktif oldu ve sanırım başka(poyraznet) e başvurabildim. Ama tab isonuç belli değil belki geçiş gerçekleşemeyecek yaninetten yanıt alamazlarsa göreceğiz. Ancak bir diğer ilde aboneliğimin ne xdsl no suna ulaşabiliyorum ne de modemde internet ışığı kırmızı yanmıyor. Orada sıfırdan mı bir yeni abonelik başvuru yapmalıyım yanineti yoksayarak bilemedim. Yazıkları olsun @PelicellTelekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafamustafaa -- 19 Aralık 2023; 15:55:46 >
  • son ödeme tarihi 3 Aralık 2023 olan faturayı ödeyip çıkış yapan üyeler; o ödediğimiz faturanın ön ödeme olduğunu, buna karşılık Aralık ayının 8. gününden itibaren internet hizmeti alamadığımızı hatırlatmak isterim. Bu ödenen fatura bedelini, gün/kesinti hesabı yaparak geri istemeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 19 Aralık 2023; 17:25:49 >
  • Kendileri bilir modemi göndermem varsın modem fatura si cikarsinlar sonra uğraşırım firmayla.

• Bizim abonelik şu an iptal durumunda mı? Yeni iss başvurusu yaptım sorun olur mu? Sıfırdan kurulum için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir saat kadar önce dışarıda Telekom ekipleriyle karşılaştım ve ayak üstü hemen 10 gündür internetsiz olduğumu belirterek bu yaninet denilen çiftlikbank mudaili firmanın arıza kaydını sordum. Adamlar benim adreste arıza kaydı OLMADIĞINI söylediler. Bu çakal firma benim paramı alıp 12 gündür beni internetsiz oyalamaya devam etmekte imiş. Eğer adamlara yolda denk gelip sormuş olmasam hala bir umut diyip sabretmeye devam edecektim sırf taşıma yapabilmek için. Ancak görünen o ki bunlar paraları ve tası tarağı toplayıp toz olmuş. Adamla bulunduğum ilde sıfırdan kurulumu ücretsiz yapan firmaları konuştum diğer yandan sadece Vodafone ve Digiturk olduğunu söyledi ki ikisinin de fiyatlar tuzlu. Taşıma da yapamıyoruz bu aşağılık firma yüzünden kahrolasın Yaninet! Resmen gaita çukuruna düştük çıkarmıyoruz. Sıfırdan kurulum işi bir de elektrikçi tutma gerektirebileceğinden uygun fiyatlı isslerde veya Digitürke abonelik yapmak zorunda kalacağımdan (Vodafonedan uygun) her türlü bize girecek arkadaşlar söylemesi ayıp. Allah bu firmayı nasıl biliyorsa öyle yapsın, ülkede kanun yok ki isteyen istediğine yasaların açıklarını kullanıp geçiriyor ve hayatına devam edebiliyor. Sabaha kadar şikayet et.

Ne kadar hocam paketiniz?

• Arkadaşlar benim hattım fiberdi ,Digitürk çanak kullanicisi olduğum için 279tl +(60 TL modem) ücretiyle 100 mbps hızda internet bağlattım.Muhtemelen şu an interneti olmayan herkes yeni başvuru yapıp bağlatabilir.

Digitürk'te hizmet no yazıyor mu?

• Shikari kullanıcısına yanıt

Digitürk veya Vodafone taahhütlü.

Taahhüt yapacaksanız, Telekom veya Türksat-dsl yapın kafanız ağrımasın.

Digitürk ilk 6 ay*279, sonraki aylar 539 tarife 100.

Kur+Akt. hediye, arayıp bilgi alın isterseniz.

https://bursainternet.com.tr

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam Türk Telekom daha fena, 500 lü rakamlara çıkıyor. Iş yeni porttan bağlantı yapmaya gelince illaki sıfırdan kurulum yaptırmak zorunda mıyız? Boş bir porta ki boş port çok burada benim şu anki bağlantıyı yapıp herhangi bir issden kullanım yapma şansım olmaz mı acaba bunu merak ediyorum. Zamanında elektrikçi tutup bağlatmak zorunda kalmıştım, yine aynı şeyi mi yapmam gerekecek. Telekom çalışanının söylediğine göre anlaşmalı olmayan firmalara ankastre kutusunda bağlantıyı bırakıp gidiyorlarmış. Ama biraz önce kablonetin müşteri hizmetleri bağlayabileceklerini ve kampanya kapsamında bana ücret yansıtmayacaklarını söyledi. Kafam iyice karıştı.

Yeni abonelikte kur+akt zorunlu. Taahhütlüler dışında ücretsiz zor.

• Yaninet de üyeliğimi dahaca iptal edemedim ancak modemi kendi verdikleri kargo adresine yine kendilerinin verdikleri anlaşma kodu ile gönderdim. Aynı işlemleri yapıp üyeliği iptal olan oldu mu acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim abonelik yeniden kurulum yapılıp açıldı burada bir kaç kişinin de aboneliği açılmış bazıları firma battı diyor şimdi benim gibi aboneliği yeniden açılanlar için farklı bir firmaya geçer isek bunlar ceza çıkarır mı böyle yasal hakları varmı birde ben bunlardan yeni xdsl numaramı nasıl öğrenebilirim hiç bir yerden ulaşamıyorum şunlara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 19 Aralık 2023; 22:44:31 >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt olmadığı için ceza çıkartamazlar
    Çıkartırsa da THH nin yolu açık beceremedikleri iş için müşteriye ceza mı çıkartacaklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Tahahutsuz firmalarda yeni abonelik açıldığında veya taşıma ile gelen müşterilere azami 3 ay ile 6 ay kalma şartı sunup bu süre zarfında erken giden müşterilere tahahutsuz olsa bile ceza kesiyorlar bu firmadan firmaya değişiyor tabi yaninete durumu sora bilsem keşke hiç bir yerden ulaşamıyorum şunlara gerçi taşıma yapmam için yeni xdsl numaramı da öğrenmem gerekiyor tabi ulaşa bilirsem yıl 2023 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 19 Aralık 2023; 22:42:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.