süper fırsat teşekkürler |
YANIYOOOR Gillette ürünlerinde %50 indirim (2. sayfa)
-
-
www.ozdilekteyim.comÖzdilekteyim.com - Özdilek Ürünlerinin Tek Resmi Satış Sitesihttps://www.ozdilekteyim.com/magaza/gillette-fusion-proglide-flexball-makine-4-yedek-bicak
Bunu aldım mağaza teslim olarak teşekkürler. Bana bi 5 yıl yeter.
-
Tras kopugu hangisi iyi sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2x Gillette Fusion 4'Lü Bıçak toplam 50 TL indirimle 339 TL ödedim kargo da olmasaydı iyiydi 400'e tamamlamak gerekiyordu bedava olması için
-
Ben de aldım 4lu teşekkürler paylaşım için.
Kampanyayı değerlendiren arkadaşlar teşekkür ettikçe
insanın yeni yeni firsatlar bulup paylaşası geliyor
Haber veren arkadaşa çok teşekkür. Bir süredir böyle bir fırsat arıyordum. Mobil uygulama da ilk alışveriş ile 50 TL daha indirim aldık.
Çok sağol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aralık ayındaki fiyatlar bunlar üstüne %50 koyup indirim var diye satıyorlar. Ama emeğine sağlık +rep teşekkürler.
-
Özdilekte 132,95TL e satılan "Gillette Blue2 10'lu Kullan At Tıraş Bıçağı" Hepsiburada da 65,99TL... yersen.
www.ozdilekteyim.comÖzdilekteyim.com - Özdilek Ürünlerinin Tek Resmi Satış Sitesihttps://www.ozdilekteyim.com/magaza/gillette-blue-ii-regular-10lu-poset
-
Yalandan indirim yapmışlar :D
-
Bi Er olarak piyasadan haberiniz yok sanırım.Piyasa da 66 lira olan jel burada 104 TL
Ortada sıcak fırsat filan yok!
Ayrıca teşekkür eden arkadaşları anlamak güç doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 17 Ocak 2023; 17:44:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pahalı bu ne ya 700 tl üstüne çıktım piyasa fiyatı ile arasında 150 tl oynuyor oynamıyor. Oda kart kampanyası ile birleştirdiğimde zaten adam akıllı kampanya olsa %50 indirime stok mu kalırdı dümenden indirim yersen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargo kaç tl üstünde bedavaydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 17 Ocak 2023; 19:8:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8 blue3 indirimli 80lira mı oha bu ne ben ne zamandır jilet almıyorum
-
Geçen hafta migrostan mach3 3 bıçak + makineyi 67 liraya aldım. Burada %50 indirimli 98lira.
Migrosta şuan indirim yok ama sık sık %30 indirim yapıyor, takip etmekte fayda var.
Fiyatlar çok yüksek geçen hafta Carrefour yapmıştı ve fiyatları da gerçekten çok uygundu Hepsiburada mach3 8li yedek 440 lira, hepsiburadada 288 lira 150 lira fark var arada olağanüstü bir avantaj olarak görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X